Annonce
Rundt om Viborg

Sommerens fodboldskole i Sparkær bliver gennemført

Der er igen fodboldskole i Sparkær i juli - her er der lige en pause under fodboldskolen i rekordsommeren 2018. Arkivfoto: Morten Dueholm
Den næsten udsolgte sommerfodboldskole i Sparkær bliver gennemført - og der er optimisme i forhold til at afholde fodboldturneringen Fjends Cup´en og byens mandeløb.

Sparkær: - Det er dejligt!

Sådan lyder reaktionen fra formanden for Sparkær IF, Hans Peter Johansen, efter at det nu står klart, at DBU´s sommerfodboldskole i Sparkær bliver gennemført og ikke som frygtet ville blive aflyst på grund af corona-krisen. Fodboldskolen er så godt som udsolgt - 47 pladser ud af 48 er nu besat, så der bliver godt med fodboldaktiviteter på banerne i Sparkær i uge 27.

- Og den sidste plads skal nok blive solgt, så der bliver fuldt hus - det er jeg helt sikker på, siger Hans Peter Johansen.

Klubben er netop nu ved at gå i gang med fodboldtræningen igen både for de unge og de ældre spillere, og i det hele taget er der optimisme for to af sommerens andre arrangementer hos Sparkær IF. Nemlig den traditionelle fodboldturnering Fjends Cup´en i slutningen af juni og Sparkær Mandeløb den 22. juni.

- Der er udsigt til, at der åbnes mere, og der er allerede forhandlinger igen onsdag, og så kommer fase tre af genåbningen den 8. juni. Jeg er sikker på, at fodbolden er kommet helt i gang igen, når vi skal afholde Fjends Cup´en. Spørgsmålet er, om forsamlingsforbuddet er hævet inden da, for vi kan jo ikke styre tilstrømningen af tilskuere her, og må der fortsat højst komme 50 på samme tid, så bliver det svært. Men fodbold skal vi nok kunne spille, siger Hans Peter Johansen.

Sparkær IF har som bekendt aflyst Fjendsløbet i maj, men håber at kunne gennemføre lillebroderen i form af Sparkær Mandeløb den 22. juni, hvor der typisk kommer et sted mellem 50 og 60 løbere - da der var flest løb 72 med.

- Vi kan jo indføre et maksimalt antal deltagere, og det løb er ikke aflyst endnu, og jeg er optimist. Og det vil være dejligt at kunne afvikle et løb i år, siger Hans Peter Johansen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Varmestue-leder: Skattelettelser ser ikke pæne ud, når vi, der laver socialt arbejde på bunden, skal til at reducere

Viborg FF

Viborg FF skal skrue tiden tilbage til januar og februar

Annonce