Annonce
Viborg HK

Sommerferien er slut: VHK-spillerne blev haglet igennem på første træningsdag

Kristina Jørgensen vandt i suveræn stil bip-testen. Foto: Christian Hald
Flere fysiske test samt den berygtede bip-test var på programmet, da Viborg HK's ligakvinder onsdag havde første træningsdag frem mod den nye sæson.

Viborg: Ligakvinderne hos Viborg HK havde onsdag første træningsdag frem mod den nye sæson.

Holdets nye målvogter Anna O. Kristensen var fraværende, da hun i øjeblikket gør sig flot bemærket til U19-EM, men ellers havde cheftræner Jakob Vestergaard hele truppen til rådighed - dog var Ida-Marie Dahl skadet og ikke omklædt.

Også den fysiske træner Line Hovgaard-Hansen var tilstede for at få et overblik over spillernes form efter en længere sommerferie.

VHK spillede sidste kamp i sæsonen 2018/19 den 7. maj, men trænede yderligere en måned, inden det var ferietid. Nogle af spillerne har også haft landsholdsopgaver at tænke på, men alle har nu haft tid til at koble af og komme til kræfter igen.

Onsdagen bød på flere fysiske test. Spillerne skulle kaste med medicinbold, hoppe på et ben og arbejde med retningsskift - og inden frokost stod den hamrende hårde bip-test også på programmet. Det er en løbetest, som gerne skal presse spillerne til deres yderste grænse.

Kun seks spillere plus to målvogtere deltog i biptesten, og Kristina Jørgensen var suverænt den stærkeste.

Viborg HK spiller de første træningskampe i forbindelse med Generation Handball, som begynder den 29. juli. Her vil det blandt andet være muligt at opleve holdets nye navne i aktion. Det er udover målvogter Anna O. Kristensen, bagspiller Laura Damgaard samt stregspillerne Majbritt Toft Hansen og Madeleine Östlund.

Annonce
Viborg HK's ligakvinder havde første træningsdag onsdag i denne uge.
Annonce
Forsiden netop nu
112

Kørte gennem landsby med 101 kilometer i timen: 37-årig i fængsel efter vanvidsture på Viborg-egnen

Viborg

Vinteren starter i august

Annonce