Annonce
Rundt om Viborg

Sommersøndagene bliver til noget

Coronakrisen er nu så meget på retur, at arrangørerne tror på gennemførelse af de ni planlagte sommersøndage med hygge og underholdning ved Grønhøj Kro. Arkivfoto: Christine Krüger Hansen
Annonce

Grønhøj: Længe har Gregers Laigaard og Leif Dahlgård, henholdsvis kroejer og tivolimand, ventet på at finde ud af, om det lader sig gøre at gennemføre de planlagte sommersøndage med veteranbiltræf, gøgl, underholdning, kaffe, mad, øl og samvær i og omkring Grønhøj Kro, Morten Korch-museet og Kartoffeltyskermuseet.

Men nu regner arrangørerne med, at sommersøndagene, der for en stor del foregår under åben himmel, bliver til noget fra den 7. juni.

I et opslag på Facebook skriver Gregers Laigaard, at der er indkøbt ekstra borde og bænke, så gæsterne kan sprede sig, lige som der vil være "masser af håndsprit" til rådighed.

I alt er der planlagt ni sommersøndage fordelt hen over juni og august - i juli holdes der pause. Hver gang er der et underholdende eller oplysende indslag, og som den første fortæller Anita Hildsgaard historier om og fra Daugbjerg Kalkgruber.

Senere kommer blandt andre Hans Nysum og beretter om de berømte modstandsfolk i Hvidstengruppen. Der bliver også masser af musikalsk underholdning ved eksempelvis rockorkestrene "On The Rocks" og "The Pets". Sidstnævnte spiller kroværten selv med i, og han er med til at optræde på dette års sidste "sommersøndag" på Grønhøj Kro, den 23. august, hvor "familien Laigaard synger og underholder".

Hele programmet kan ses på hjemmesiden for Grønhøj Kro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

21 vil studere ny uddannelse i Viborg

Annonce