Annonce
Rundt om Viborg

Sommersang ved søen: 60 ville være med

Efter corona-pausen blev der forleden holdt sæsonens første "Sommersang ved søen" i Møldrup. Omkring 60 ville være med. Der er også fællessang den sidste mandag i august.

Møldrup: Omkring 60 fandt forleden vej til den første sommersang ved Møldrups sø. Det var Kunst- og Skulpturgruppen under Møldrup Borgerforening i forening med lokale sangere og musikere, der havde inviteret til en omgang hyggelig fællessang ved søen.

Det lykkedes at gennemføre arrangementet i tørvejr, og søen viste sig fra sin pæneste side. Deltagerne, hvoraf mange selv havde medbragt stole, sad og stod omkring søen og musikerne spillede hyggemusik, inden sangene gik i gang klokken 19.


Annonce

Vi er meget glade for den overvældende opbakning til arrangementet. Vi var begunstiget af tørvejr og meget engagerede musikere og forsangere, så det er en glæde at arrangere noget, når så mange i alle aldre deltager

Kunst- og Skulpturgruppen i Møldrup


Efter velkomsten blev der lagt ud med "Se det summer over engen". Derefter fulgte en række sang fra nye sponserede sanghæfter specielt fremstillet til sommersang. Den Jyske Sparekasse, Møldrup Tømmerhandel og Møldrup Borgerforening har støttet anskaffelsen af sanghæfterne, og det er vi rigtigt glade for, lyder det fra Kunst- og Skulpturgruppen.

Også lokale sange

I hæftet er der 34 dejlige, danske sange at tage af, heraf tre Møldrup-sange samt Niels Jørn Trinderups "Sommersang ved vor sø i byen", der har fået et helt nyt vers tilført i år.

Flere havde medbragt paraply, men det holdt tørvejr under sæsonens første "Sommersang ved søen" i Møldrup. Privatfoto

"Vi er meget glade for den overvældende opbakning til arrangementet. Vi var begunstiget af tørvejr og meget engagerede musikere og forsangere, så det er en glæde at arrangere noget, når så mange i alle aldre deltager, skriver Kunst- og Skulpturgruppen i en pressemeddelelse.

Gruppen er allerede klar med forslag til næste sangaften, der afvikles mandag den 31. august - også fra klokken 19.
Hver sangaften varer cirka en halv time i alt. Der synges gode, gamle, danske sange i uredigeret stand. I tilfælde af regnvejr synges der i Stationen. Arrangørerne medbringer sangbøger og håndsprit.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Statens planer om nye veje og jernbaner fanger tusindvis af borgere i usikkerhed: Helle har ventet på en afklaring i otte år

Sport

Se videoen: Alle EM-hold sender hilsen til Christian Eriksen

Annonce