Annonce
Rundt om Viborg

Sommersang vender tilbage - hvis coronaen tillader

Sommersang ved søen i Møldrup holdes igen i år, hvis corona-restriktionerne tillader. Privatfoto

Møldrup: I Møldrup har man tradition for at samle pænt mange mennesker til "Sommersang ved søen". Det har Kunst- og Skulpturgruppen, der står for arrangementet sammen med lokale sangere og musikere, tænkt sig at gøre igen i år. Vel at mærke hvis corona-restriktionerne tillader det.

Man begyndte med "Sommersang ved søen" for to år siden, og i år er det planlagt til at begynde den 31. maj. Der deltager sædvanligvis mellem 60 og 70 Møldrup-borgere hver gang, så det kræver, at forsamlingsforbuddet bliver hævet til 100, men gør det det, så er man også klar.

"Sommersang ved søen" er i år planlagt til mandagene den 31. maj, 28. juni, 26. juli og 30. august. Alle gange kl. 19.

Kunst- og Skulpturgruppen medbringer de flotte sanghæfter, der sidste år blev specielt fremstillet til sommersang . Gruppen skriver i en mail til avisen, at den håber, at "Sommersang ved søen" bliver til et hyggeligt indslag i sommerens arrangementer i Møldrup. Hver sangaften varer cirka en halv time, og sangene er gode, gamle, danske sange i uredigeret stand, understreger Kunst- og Skulpturgruppen.  I tilfælde af regnvejr synges der ved Madpakkehuset.

Hvis man ikke kan synge, er man velkommen alligevel til at komme og nyde de gode melodier og de smukke sange.

"Både forsangere, musikken og vi håber, at det er noget, byens borgere igen i år vil synes er sjovt og vil bakke op om. Vi trænger til lidt liv efter det hårde corona-år," skriver gruppen.

Sommersang ved søen plejer at samle mellem 60 og 70 deltagere. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Dobbelt målscorer i stor VFF-sejr: Er mest ærgerlig over, at jeg ikke laver det tredje

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Topscorer og legendekandidat blandt de bedste mod Fredericia

Annonce