Annonce
Viborg

Sommertennisskole i Liseborg var en succes for tennissporten

30 børn, trænere og ledere var til Sommertennisskole ved Liseborgcentret. Pressefoto
Et nyt tennisnetværk i Viborg Kommune stablede en Sommertennisskole på benene i starten af august, hvor masser af børn morede sig med masser af tennis.
Annonce

Viborg: Med udsigten til en anderledes sommerferie og en lyst til at skabe gode oplevelser med tennis som omdrejningspunkt opstod idéen til en sommertennisskole i Viborg Kommune.

Den løb af stablen på banerne ved Liseborgcentret den 3. og 4. august.

- Emil siger, at tennisskolen har været to dage med et fantastisk sammenhold på tværs af alder, hvor man fik nye kammerater med samme interesse. Han føler, han er blevet bedre til at serve og fået en bedre forhånd, siger Emils mor og fortsætter:

- Det har været en super god træning og et super godt fællesskab, hvor der både var tid til tennis og forskellige lege med fokus på at styrke sammenholdet.

Tennisskolen udspringer af et nyt tennisnetværk, som DGI og Viborg Idrætsråd etablerede i det tidlige forår.


Vi ønsker, at endnu flere oplever glæden ved at spille tennis, og blandet andet derfor er det afgørende at skabe faciliteter, der kan muliggøre tennis hele året rundt.

Ole S. Nielsen, formand for tennisnetværket


Sporten har nemlig i mange år savnet vækst i klubberne, hvorfor alle kommunens tennisklubber jævnligt mødes i det nye netværk for at inspirere hinanden og samarbejde om dagligdagens udfordringer og aktiviteter.

- I netværket ønsker vi at udvikle tennissporten i Viborg Kommune. Vi ønsker, at endnu flere oplever glæden ved at spille tennis, og blandet andet derfor er det afgørende at skabe faciliteter, der kan muliggøre tennis hele året rundt, siger netværkets formand Ole S. Nielsen, som også er medlem af Viborg Idrætsråds bestyrelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Følelsen af en god sæsonstart - Viborg FF har lagt godt fra land uden at ramme hverken top- eller bundniveau

Annonce