Annonce
Kultur

"Sound of Silence" på Driftskontoret: Det handler om den stille poesi

Amanda Frøslev Koch-Nielsen skaber i samarbejde med Lasse Hieronymus Bo udstillingen "Sound of Silence". Foto: Lasse Hieronymus Bo
Torsdag den 10. september åbnede Driftskontoret ny udstilling med kunstnerne Lasse Hieronymus Bo og Amanda Frøslev Koch-Nielsen, der skaber skulpturelle, poetiske monumenter.
Annonce

Bruunshåb: Torsdag den 10. september åbnede ny udstilling på Driftskontoret, som er et nyligt åbnet udstillingssted på Bruunshaab Gl. Papfabrik.


Vi glæder os til at byde velkommen til en spændende udstilling med de to unge, nyuddannede kunstnere.

Annette Gerlif og Helle Bovbjerg, stiftere af Driftskontoret


Udstillingen bærer titlen "Sound of Silence" og er skabt af de unge kunstnere Lasse Hieronymus Bo og Amanda Frøslev Koch-Nielsen. Kravet til alle udstillinger på Driftskontoret er, at de skal være stedspecifikke, og det er den nye udstilling også.

Med ønsket om at gengive områdets stille poesi har de to kunstnere skabt skrøbelige, skulpturelle monumenter. De består af en række platforme opført i pap, og hver især er de en hyldest til en ubemærket tilstedeværelse på og omkring papfabrikken.

Om kunstnerne

Lasse Hieronymus Bos (f. 1994) arbejde består hovedsageligt af stedspecifikke skulpturer og installationer, der undersøger forskellige aspekter af arkitektoniske emner som søjlen, soklen og diverse typer ornamentering.

Amanda Frøslev Koch-Nielsen (f. 1992) skaber skulpturer, der udfordrer de konventionelle idéer om, hvad der burde udstilles i det offentlige rum. Hendes arbejde tager udgangspunkt i et møde mellem kontrasterende materialer, der tilsammen skaber forgængelige monumenter med et særligt fokus på fontænen.

- Vi er taknemmelige over den flotte modtagelse, vores kunstnerdrevne udstillingssted har fået, sagde stifterne Annette Gerlif og Helle Bovbjerg og tilføjede:

- Vi glæder os til at byde velkommen til en spændende udstilling med de to unge, nyuddannede kunstnere fra kunstakademiet i Bergen.

Lasse Hieronymus Bo og Amanda Frøslev Koch-Nielsen ønsker at tale om papfabrikkens omgivelsers stille poesi. Foto: Amanda Frøslev Koch-Nielsen

Udstillingen "Sound of Silence" kan opleves frem til den 27. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Viborg FF's vej til sydafrikansk landsholdsspiller og mange nye fans

Sport

Officielt: Viborg FF må suspendere billetter og lukker kun 500 tilskuere ind til Skive-kamp

Annonce