Annonce
Kultur

Spænding om ja eller nej til fusion

Formændene for de to skolebestyrelser, Jesper Jakobsen fra Bøgeskoskolen (tv) og Martin Bøgelund fra Egeskovskolen. Arkivfoto: Morten Dueholm
Bestyrelserne for Egeskovskolen og Bøgeskovskolen skal lave indstilling til fælles fremtid.
Annonce

Bjerringbro: "Det kan gå begge veje." Sådan lyder det fra formanden for skolebestyrelsen ved Egeskovskolen Martin Bøgelund, inden de to bestyrelser mødes idag tirsdag 3. december.

På mødet skal de diskutere mulighederne for en fusion af de to skoler, og de skal lave en indstilling til skoleforvaltningen om deres ønsker for skolernes fremtid.

- Havde du spurgt mig for en måned siden, så var jeg sikker på, at det blev et ja til en sammenlægning, men det er jeg slet ikke sikker på nu. Men hvis vi ikke selv sender en indstilling, så er der andre, som tager beslutningen, siger han forud for mødet.

Forud for det fælles møde, mødes bestyrelsen for Egeskovskolen til et formøde.

- Der var nogle som havde et behov, men det er ikke alle, som når frem til det møde, siger Bøgelund.

Han ærgrer sig over den kritik, som en forælder ved Egeskovskolen, Jesper Trier, har fremført i både et læserbrev og i en artikel i dagens avis.

- Det var jo skolebestyrelserne selv, som insisterede på, at vi fik en workshop, så vi får indflydelse, så jeg er der da ked af, at han føler, at det var spil for galleriet, siger Bøgelund.

Formanden for Bøgeskovskolen Jesper Jakobsen glæder sig til mødet om skolefusionen, og han er meget positiv overfor et fælles skoledistrikt med elever på to adresser.

- Jeg har ja-hatten på, og der er også opbakning fra bestyrelsen til et samarbejde. Vi glæder os over, at vi har fået rigtig gode tilbagemeldinger fra både elever, forældre og medarbejdere efter workshoppen, siger Jesper Jakobsen.

- Jeg håber på, at det bliver en entydig indstilling til et samarbejde mellem de to skole. Og så skal vi have valgt en ny skolebestyrelse hurtigst muligt, så det bliver OS, og ikke dem og os, men et fællesskab til gavn for hele Bjerringbro, tilføjer han forud for tirsdagens møde.

Annonce
Annonce
Viborg

Afgørelsens time for Tange Sø er nær

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Opfordring til civil ulydighed

Sport

Afgørende aften forude ? - Viborg FF-træner har stor respekt for vanvittigt godt omstillingshold

Annonce