Annonce
Rundt om Viborg

Sparkær IF er i en god gænge

Fjends løbet er et af de faste arrangementer, som Sparkær IF står bag. Arkivfoto: Morten Pedersen
Medlemstallet er stabilt, og der kommer godt med folk til aktiviteterne og arrangementer som løb og sommerens faste fodboldturnering, Fjends Cup´en. I det hele taget er Sparkær IF i en god gænge, lød det på generalforsamlingen.
Annonce

Sparkær: - Vi er i en god gænge. Der er stor tilslutning til både vores aktiviteter i klubben, og de arrangementer som vi står for som løb og Fjends Cup´en - og det er jo dejligt. Det sætter os på landkortet og ikke mindst Sparkær Vinterløb har jo gjort klubben kendt i hele Danmark. I hvert fald i løberkredse. Så pilen peger opad.

Sådan lyder det fra formanden for Sparkær IF, Hans Peter Johansen, efter at klubben tirsdag aften holdt den årlige generalforsamling, som 15 var mødt frem for at deltage i. Her kunne der berettes om et stabilt medlemstal på 265 - det er ét mere end året før - der rokeres lidt rundt i forhold til de forskellige afdelinger, men overordnet set er det stabilt, siger formanden.

Han kunne altså glæde sig over god opbakning til de tre løb, som Sparkær IF står for. Klassikeren Fjends Løbet trak 214 deltagere mod 142 i 2018, mandeløbet trak 57 mod 62 året før, og så var der Sparkær Vinterløb, som klubben arrangerer sammen med lokale Jens Buhl Christensen, og der kom 134 og løb med i januar mod 150 i 2019.

Fodboldturneringen Fjends Cup´en blev afholdt for 37. gang i juli, og de lokale serieholds traditionsrige opvarmningsturnering blev vel det bedste, man har oplevet , påpegede Hans Peter Johansen i sin beretning.

Rigtigt godt sommervejr og tilskuerrekord med 1447 betalende tilskuere gav en pæn omsætning, der lige som løbene og særligt driften af kantinen bidrager positivt til økonomien.

Vi er i en god gænge. Der er stor tilslutning til både vores aktiviteter i klubben og de arrangementer som vi står for som løb og Fjends Cup´en - og det er jo dejligt. Det sætter os på landkortet.

Hans Peter Johansen, formand for Sparkær IF.

Annonce

Sjældent underskud

Regnskabet viste for første gang i mange år et underskud på helt nøjagtigt 36.716,32 kroner. Det skyldes dog udelukkende, at klubben har indfriet restgælden på det lån, som man optog i forbindelse med renoveringen af omklædningsrummene i 2016.

- Så ser vi bort fra det, har det været et flot resultat, konkluderer Hans Peter Johansen.

Netop byggeprojekter venter der flere af i dette år.

Man arbejder fortsat hen imod at få rejst en 30 kvadratmeter stor opvarmet redskabsbygning som afløser for det røde skur ved klubhuset. Det har dog trukket i langdrag, da det viste sig, at det ligger midt i tre skel, men der er nu fundet en løsning, så man overtager lidt jord fra kommunen, så bygningen kan blive etableret. Det vil koste omkring 100.000 kroner. Dog er der allerede et tilskud på plads på 30.000 fra DIF og DGI på plads.

Også multibanen skal under hammeren. Bærende stolper er rådne og skal skiftes, og man er nu ved at undersøge, hvad det vil koste at få skiftet belægningen på den 22 år gamle multibane, der på grund af de rådne stolper har været lukket siden sidste sommer. Også i Billingeparken er der arbejde, der skal udføres i det kommende år, fortalte Hans Peter Johansen i beretningen.

Annonce

Mange hold

Også aktivieterne i de enkelte afdelinger blev vendt. Gymnastik & Fitness har fortsat travlt med ni hold med alt fra styrketræning for motionister, jumping fitness for både store og små, puslingehold og yoga. I alt har der været 170 tilmeldinger til de forskellige hold under Gymnastik & Fitness i sæsonens løb,

Børnefodbolden har også haft et godt år med egne hold på U8, U9, U10, U11 og U12 hen over foråret og efteråret, og der har også været hold for de helt små på U5 og U6, mens de ældre årgange fortsat samarbejder om træning og så videre med Mønsted IF og Stoholm IF. Også de sportslige resultater for damerne og herreseniorer blev vendt, sammen med badminton i Mønsted og tennis på banen i Sparkær.

Desuden kunne man glæde sig over, at aktivitetsgruppen, der blev introduceret i 2017, fortsat samler omkring 20 deltagere hver onsdag til gåture, bob, kroket, petanque og whist.

I bestyrelsen blev Hans Peter Johansen genvalgt som formand, og det blev også bestyrelsesmedlemmerne Johnny Weller, Erik Skov og Daniel Brøns. Også suppleanterne Lene Riis og Torben Andersen er klar til en tur mere, og det samme er revisorerne Jørn Tidemann og Torben Andersen - suppleant blev Jens Buhl Christensen.

Hans Peter Johansen blev valgt til repræsentantskabet for Østfjendshallen, og Mogens Frederiksen blev suppleant til den post.

Træningsturneringen Fjends Cup i Sparkær slog tilskuerrekord med 1447 betalende tilskuere sidste sommer. Arkivfoto: Johan Gadegaard
15 var med, da der blev holdt generalforsamling for Sparkær IF. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Man gjorde Viborgs børn fortræd

Viborg

Opfordring til civil ulydighed

Viborg

Efterlyst retspsykiatrisk patient er fundet, anholdt og tilbage i Søndersøparken

Annonce