Annonce
112

Sparkede sin kæreste og slog en tilfældig: Dømt for vold i nattelivet

Retten i Viborg idømte manden en betinget fængselsstraf. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Viborg: En 33-årig mand er netop blevet dømt for vold efter at have sparket og slået to personer i Viborgs midtby under en våd bytur i oktober sidste år.

Det var et skænderi med kæresten, der i Sct. Mathias Gade fik bægeret til at flyde over for manden. Under skænderiet endte han med at skubbe hende og sparke hende i hovedet. Det skete natten til fredag 19. oktober.

Kort tid efter at have sparket kæresten i hovedet stødte manden på to andre mænd omkring 100 meter derfra. Ved krydset mellem St. Sct. Peder Stræde og St. Sct. Mikkels Gade slog den 33-årige den ene at de to mænd med en knytnæve i ansigtet, så han flækkede en fortand.

Den 33-årige arbejder normalt som fisker på en trawler, som sejler ud fra Grønland, hvor han bor. Når han arbejder, så er det seks uger i træk, og derefter har han fri i seks uger, hvor han så kan besøge sin kæreste i Viborg.

I retten nægtede manden, som i øvrigt ikke tidligere er straffet, sig skyldig. Retten fandt ham dog skyldig og idømte ham 60 dages betinget fængsel med en prøvetid på et år. Han skal i øvrigt udføre 60 timers ulønnet samfundstjeneste.

Han er stadig kæreste med kvinden i dag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce