Annonce
Rundt om Viborg

Spillerafgang: Fodboldklub degraderer sig selv

Kølvrå-klubben KK07, der her ses i kamp med et hold fra Viborg FF, har på grund af spillerafgang måttet trække sit serie 3-hold fra turneringen. Arkivfoto: Morten Pedersen
Annonce

Kølvrå: Det går op og ned i showbizz, og sådan er det også i fodboldens verden, hvor klubben KK07 med base i Kølvrå har besluttet at trække sit serie 3-hold ud af DBU-turneringen. Dermed har klubben blot ét seniorhold, som skal spille i serie 5.

Det skyldes ifølge formand Søren Andersen, at en del spillere siden sidste sæson er rejst for at studere i blandt andet Aarhus og Aalborg. Desuden er flere spillere ikke vendt tilbage efter coronanedlukningen.

- Vi er selvfølgelig trætte af det. Men de tilbageværende spillerne samt trænerne bakker op om beslutningen, og det er vigtigt, siger Søren Andersen.

Formand Søren Andersen ærgrer sig over, at KK07 har måttet opgive sit serie 3-hold, men han er overbevist om, at det med spillerafgangen er den rigtige beslutning at bygge op forfra i serie 5. Arkivfoto: Morten Dueholm

Den samlede vurdering er, at den tilbageværende spillertrup næppe er til, at KK07 lige nu kan gøre sig gældende i serie 3. Derfor vil man hellere spille i serie 5, hvor sandsynligheden for succesoplevelser er betydelig større.

- Vi tror på, at det giver større spillerglæde, og at vi kan holde fast i den gode klubånd, siger formanden.

KK07 er kendt for at have en relativ stor og trofast tilskuerskare, og Søren Andersen regner med, at opbakningen fortsætter i serie 5.

Kølvrå-klubben har også fine faciliteter med en god kampbane, en tribune og et nyrenoveret klubhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce