Annonce
Viborg

Spisested skal formentlig overtage nedbrændt pizzerias lokaler

EDC Erhverv Poul Erik Bech leder nu efter lejere til ejendommen på hjørnet af Sct. Mathias Gade og Jernbanegade. Der er for nylig blevet sat et nyt parti ruder i ejendommen, og indmadden er blevet istandsat. Foto: Thomas Kjær Pedersen

Den 20. marts brændte restauranten Solin 2 på hjørnet af Jernbanegade og Sct. Mathias Gade. Siden har ejendommen stået tom, men den sidste måneds tid er den blevet istandsat. Nu leder EDC efter lejere til lokalerne.

Viborg: I går kunne folkebladet fortælle, at planerne for det tidligere spisested Berlin Döner i Jernbanegåde skrider fremad. Der mangler blot en istandsættelse og en ny lejer.

Det samme gælder for den ejendom, hvor spisestedet Solin 2 lå. Solin 2 brændte ned den 20. marts i år, men nu er man altså ved at være klar til nyt rykind i lokalerne.

Således har man fået sat nye vinduer i ejendommen og er generelt kommet så langt med klargøringen, at der nu stort set kun mangler en lejer. Lejeren vil få mulighed for at sætte sit eget præg på udsmykningen inden for.

- Vi har allerede fået nogle henvendelser fra interesserede lejere. Så det ser vi på nuværende tidspunkt på, fortæller Erik Lund Petersen, der er erhvervsmægler i EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Hvilke brancher er det, der har vist interesse for lejemålet?

- Indtil videre er det typisk spisesteder, som har henvendt sig. Det kigger vi så på, men vi synes jo, at der er en god fremtid for netop det her lejemål, når nu starten på Sct. Mathias Gade er ved at undergå en renovering. Det bliver et rigtig flot område, og det kan da gøre bygningen til et yndet mål for interesserede lejere. Det håber vi i hvert fald på, fortæller erhvervsmægleren, der dog ikke kan give en specifik tidshorisont på, hvornår en lejer er på plads til ejendommen.

Skiltet, hvor der stod "Solin 2", er også for nyligt blevet pillet ned.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Lærte I da slet ikke noget af Unoden?

Viborg

Slut med rødt lys uden grund

Viborg HK For abonnenter

Viborg HK-træner efter drama: Naturstridigt at spille godt ovenpå sådan en træningsuge

Viborg HK For abonnenter

Karakterbogen: Viborg HK's anførerduo trak læsset i comebacksejr

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];