Annonce
Rundt om Viborg

Splinternyt friluftsbad står tomt: Vandhunde må vente til august

Friluftsbadet i Klejtrup blev indviet i oktober sidste år. Arkivfoto: Johnny Pedersen

Klejtrup: Borgerne i Klejtrup indviede i oktober sidste år deres nye friluftsbad. Åbningen fandt unægtelig sted lidt sent på sæsonen, så derfor har man glædet sig så meget desto mere til at kunne komme i gang med den nye sæson. Det har imidlertid lange udsigter, for ifølge den foreløbige plan for genåbningen af samfundet, er det først i genåbningens fase fire, at landets friluftsbade kan lukke op igen.

Lige i øjeblikket er der lagt op til, at politikerne snart skal diskutere en fremskyndelse og udvidelse af genåbningen, men med mindre det skulle ændre situationen for friluftsbadene, så må Klejtrups vandhunde væbne sig med tålmodighed.

På Facebook skriver friluftsbadets bestyrelse:

"I bestyrelsen er vi selvfølgelig utrolig kede af, at vi ikke kan åbne vores dejlige bad for sommerens badeglade gæster - særligt nu hvor sommeren for de flestes vedkommende skal nydes lokalt frem for internationalt."

Bestyrelsen skriver også, at ventetiden desværre ser ud til at blive længere, end man havde håbet på, men at man er i løbende dialog med sundhedsmyndigheder og politi for at undersøge eventuelle muligheder for at få gang i anvendelsen af det nye friluftsbad.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Viborg FF skal skrue tiden tilbage til januar og februar

Annonce