Annonce
Viborg

Sport 24: Ja, der skal være to butikker i Viborg - skråt over for hinanden

Der er 20-30 skridt imellem de to sportsforretninger. Pr. 1.oktober bliver Intersport-butikken en del af Sport 24-konceptet. Foto: Jacob Kaas.

Intersport i Sct. Mathias Gade i Viborg bliver den 1. oktober til Sport 24, og hos kæden bekræfter man nu, at det er planen, at der skal være to butikker med få meters mellemrum.

Viborg: - Jo, det kommer måske umiddelbart til at virke lidt underligt til at starte med, svarer Lars Elsborg, der er direktør for Sport 24-kæden.

Spørgsmålet lød, om det ikke er lidt underligt, at der øjensynligt skal være to Sport 24-forretninger snart sagt lige ved siden af hinanden i gågaden i Viborg.

For et par dage siden kom det frem, at 21 Intersport-forretninger den 1. oktober træder ud af samarbejdet med Intersport for i stedet at træde ind i samarbejdet med den hidtidige konkurrent, Sport 24, der dermed bliver Danmarks største sportskæde.

Viborg er langt fra den eneste by, hvor der således kommer til at være to Sport 24 forretninger. I Aalborg kommer der til at være fire. Men det er nok i Viborg, at det kommer til at blive mest iøjnefaldende, da de to butikker næsten har samme adresse.

Står man midt i gågaden, så kan man se begge butiksfacader. Derfor kunne det være nærliggende at spekulere i, om det måske var planen, at den ene skulle lukke.

Den nuværende Intersport-forretning er ejet af et firkløver bestående af Kurt Grøn Olesen, Thomas Christoffersen, Tony Mads Jensen og Poul Erik Andersen. Og de indtræder med deres butik den 1. oktober som franchisetagere i Sport 24-kæden.

Den nuværende Sport 24-butik er ejet af Sport 24-kæden selv.

Firkløveret har ingen kommentarer til udsigten til at blive den ene af to Sport 24-butikker, men henviser til Lars Elsborg, der siger:

- Udgangspunktet er, at der kommer til at være to butikker, og så vil vi se på, hvad fremtiden bringer, siger Lars Elsborg.

Men er det ikke mærkværdigt, at franchisetagerne i den kommende Sport 24-butik kommer til at konkurrere med en Sport 24-butik, der er ejet af Sport 24-kæden selv?

- Jo, det kan man måske synes, men det betyder ikke, at det ikke kan lade sig gøre. Matas er et godt eksempel på, at der både er franchise-butikker og kædebutikker på det samme marked, siger Lars Elsborg, der fremhæver, at franchisetagerne hos Sport 24 har meget vide rammer, både når det kommer til indkøb og markedsføring.

Intersport-butikken i Viborg åbnede i april 2014 efter, at kæden ikke havde været repræsenteret med en forretning i byen i en årrække.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Tidligere borgmester har været med til at tvangsfjerne tæt på 100 børn - og han forstår slet ikke regeringens ambitioner om at fjerne flere

Leder

Lærte I da slet ikke noget af Unoden?

Viborg

Slut med rødt lys uden grund

Viborg FF For abonnenter

Spillere er glade for hård matchning: Vi skal blive bedre mod de gode hold

Viborg HK

VM-spillere er vendt hjem med stort overskud - nu skal Viborg HK score hattrick

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];