Annonce
Portræt

Sporten er vejen ind i journalistikken

Lasse Brohammer er ny journalistpraktikant på folkebladet. Han starter på sportsredaktionen. Foto: Niels-Chr. Jönsson
Ny journalistpraktikant fra Herlev er allerede blevet ret vild med provinsen.

Viborg: Siden han var helt ung har 27-årige Lasse Brohammer skrevet fodboldreferater på diverse elektroniske medier og "nørdet" lidt med at kommentere sport sådan mest for sjov. Så når han nu starter sin etårige praktikperiode på folkebladet på sportsredaktionen, er han fra starten i sit es.

- Ja, det er da interessen for sport og formidling, der har fået mig ind i journalistikken, så det glæder jeg mig helt vildt til, siger Lasse Brohammer, der i sine yngre dage selv var en mere end habil ishockeyspiller i hjembyen Herlev.

Nu spilles der ikke meget ishockey i Viborg, men andre sportsgrene har nu også Lasse Brohammers store interesse, og så glæder han sig også over, at Viborg byder på rigtig gode muligheder for at dyrke en anden interesse - naturen.

- Jeg er vild med naturen. Jeg skal helst ud og gå hver dag, og her er der jo masser af gode muligheder omkring Viborg, siger Lasse Brohammer.

Annonce

Glad for provinsen

Med foreløbig to år på Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus, og i den periode masser af besøg i diverse jyske provinsbyer, har Lasse Brohammer allerede stiftet bekendtskab med en stor del af provinsen, og nu gælder det så Viborg.

- Det har helt sikkert været en god oplevelse for mig at se og opleve, at Danmark byder på meget andet end Storkøbenhavn, og jeg glæder mig til at lære Viborg godt at kende, siger Lasse Brohammer, der også ser frem til at smage på det lokale øl.

- Specialøl har min store interesse, og her er der heldigvis også spændende ting at prøve i Viborg, siger Lasse Brohammer.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce