Annonce
Erhverv

Sportsbrand sprinter afsted efter stort gennembrud

Christopher Geertsen er iværksætteren bag sportsbrandet Liiteguard, som nu er kommet ind i folden hos både Løbeshop.dk og Unisport. Pressefoto
Liiteguard, der blandt andet står bag en formbar benskinne til fodboldspillere og ny avanceret løbestrømpe, er inden for få dage kommet ind i forhandlerfolden hos henholdsvis Unisport og Løbeshop. - Det er en kæmpe-blåstempling af både kvalitet og produkt, jubler iværksætteren bag det århusianske sportsbrand.
Annonce

AARHUS: - Det er den mest teknisk avancerede løbestrømpe, jeg nogensinde har set.

Sådan lyder skudsmålet på Løbeshop.dk af det nye produkt som det århusianske sportsbrand Liiteguard har udviklet, og som Løbeshop i slutningen af april præsenterede i sit sortiment til løbefolket. En lancering, der ifølge Christopher Geertsen - iværksætteren bag Liiteguard - gik overalt forventning.

- Løbeshop lancerede produktet op til en weekend, og allerede i løbet af weekenden måtte de melde udsolgt på deres side, siger Christopher Geertsen med et smil.

Den nye løbestrømpe fra Liiteguard er designet til at give kompression, støtte til achillessenen, forebygge skinnebensbetændelse og nedsætte risikoen for vabler under løbeturen. Funktioner som medstifter af Liiteguard, fysioterapeuten Nicklas Falkesgaard Pedersen, har været med til at få ind i produktet.

Liiteguard meldte sig første gang på markedet i 2017 med en formbar benskinne til fodboldspillere, der er en del af et såkaldt performance-sæt, som også tæller en kompressionsstrømpe, og Løbeshop.dk er ikke alene om at have fået øjnene op for det århusianske sportsbrand. Få dage efter lanceringen på Løbeshop.dk blev Liiteguard nemlig også præsenteret hos Unisport, der er Europas førende forhandler af fodboldstøvler, fodboldtrøjer og fodboldudstyr.

Annonce

Ud til hele verden

Unisport er blandt andet kendt for sin globale medieplatform med fodboldrelateret indhold. En platform, der har stor andel i succesen - herunder en Youtube-kanal med 1,75 mio. abonnementer og 1500 videoer samt mere end 1 mio. følgere på de sociale medier.

- Unisport har opbygget et brand ved at dele deres know-how, som de er vanvittigt dygtigt til at formidle til deres forbrugere. Ligesom Løbeshop har de et stort kendskab til deres målgrupper og gode til at lave content, forklarer Christopher Geertsen.

Han er først og fremmest stolt over, at det lykkedes for Liiteguard at få foden inden for hos både Løbeshop og Unisport på samme tid.

- Det er en kæmpe-blåstempling af både kvalitet og produkt, og det åbner samtidig porten for os ud over grænserne. Løbeshop sælger i hele Norden, mens vi med Unisport får vores produkter ud i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Holland, Østrig, Frankrig og Tyskland samt resten af verdenen med Unisportstore.com. Ifølge er første tilbagemeldinger fra direktøren i Unisport har vores produkter hurtigt fået stor interesse i udlandet, og vi kan også se det på vores egen webshop, hvor trafikken er steget med mere end 1000 procent siden lancering på Unisport, fortæller Christopher Geertsen.

Annonce

Tæt på norsk kæde

Udover Liiteguard.com er salget foreløbig også foregået via indtil videre 22 Sport24- og 10 Intersport-butikker rundt i landet, mens yderligere fem forretninger i hver kæde er på vej ind i folden. Samtidig er Liiteguard i dialog med en stor norsk forhandlerkæde.

- Vores næste mål er at vokse os endnu større uden for Danmark. Her hjælper partnerskabet med Løbeshop og Unisport os også på vej. De har den samme nørdede tilgang til deres målgrupper, som vi har, og vi kommer til at lære meget af dem - også med hensyn til at blive klogere på både fodbold- og løbesegmentet, siger Christopher Geertsen, der har en fortid som fodboldspiller i Randers FC og FC Fredericia, mens medstifter Nicklas Falkesgaard er tidligere fysioterapeut i superligaklubberne AGF og FC Midtjylland.

Liiteguard har i øvrigt også et par prominente fodboldnavne i bestyrelsen i form af den tidligere landsholdsmålmand Thomas Sørensen og den nuværende anfører i FC Midtjylland, Jakob Poulsen.

Brødtekst

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Knivmand fra Sct. Mathias Centret er sigtet for drabsforsøg: Blev fængslet i bare fødder

Sport

Fisker forlænger med Viborg HK

Annonce