Annonce
Sport

Sportschef: Flere lønningskroner havde ikke holdt Fochive i Viborg

George Fochive stopper efter tre år i Viborg FF - han ønsker at vende hjem til USA. Arkivfoto: Morten Pedersen

Hjemveen var stor hos George Focive, fortæller VFF-sportschef Jesper Larsen. Nu skal klubben finde ud af, om man skal ud og hente en erstatning i vinterpausen.

Annonce

Viborg: Midtbanespilleren George Fochive har spillet sin sidste kamp for Viborg FF.

Det blev officielt meldt ud onsdag formiddag, hvor Viborg FF offentliggjorde, at der ikke bliver en forlængelse mellem parterne.

Begge parter havde ellers givet udtryk for, at de gerne ville forsætte samarbejdet. Viborg FF havde også tilbudt George Fochive en kontraktforlængelse, som han dog takkede nej til. Derfor er det oplagt at tænke, at kontraktforlængelsen faldt på gulvet på grund af økonomiske årsager.

- Ja, penge var et issue. Men det var kun en af årsagerne. Selv med et større tilbud kunne vi ikke have holdt George i Viborg. I bund og grund ville han noget andet. Han ville hjem til USA for at komme tættere på familien, fortæller Viborg FF's sportschef Jesper Larsen, der ikke ønsker at kommentere på, om den nye kontrakt, Viborg FF tilbød Fochive, var ringere end den, han havde.

Med George Fochives afgang mister Viborg FF en spiller fra startopstillingen. Men det er ikke sikkert, at der kommer en decideret erstatning ind.

- Nu har vi et par måneder til at evaluere, hvad vi skal gøre. George steppede op og blev en profil i efteråret, og det var også derfor, at vi kunne se en idé i at fortsætte samarbejdet.

Populært sagt mister I "nogle muskler" på midtbanen - hvad tænker du om, at I siger farvel til en type som Fochive?

- Jeg kan godt følge din præmis, men vi har kompetente folk i truppen, som også har muskler. Når nogen forsvinder, er der ofte andre, der træder til. Det skal vi nok løse - og så er vores arbejde i den sportslige ledelse at finde ud af, om vi skal have truppen suppleret hen over vinteren, siger Jesper Larsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce