Annonce
Sport

Sportschef har ondt af ung målmand - men er tryg ved målmandsbesætningen

Det var en alvorlig skade, som Lucas Lund blev ramt af i fredagens kamp mod Skive. Arkivfoto: Morten Dueholm
Jesper Fredberg er meget ked af, at Lucas Lunds superstart i Viborg FF-målet bliver bremset af en alvorlig skade. Han tror dog på, at målmanden kan komme stærkere igen i næste sæson.

Viborg: Viborg FF's sportschef Jesper Fredberg mødtes mandag ved middagstid med blandt andre Lucas Lund og klubbens lægestab, og det var på det møde, at han fik meldingen om, at det er en korsbåndsskade, som den unge målmand blev ramt af i fredagens lokalopgør mod Skive.

En skade, som betyder, at sæsonen 2019/2020 er slut for den unge målmand, som har imponeret voldsomt i sæsonens første fire kampe, hvor han ikke lukkede et eneste mål ind.

- Det er en kæmpe bet for Lucas. Vi er ekstremt kede af det på hans vegne, for han har virkelig taget os med storm og har fra dag ét bevist, at han var klar og havde en høj overligger, så det gør personligt ondt, at se Lucas i denne situation.

- Men nu handler det om, at vi skal hjælpe ham med at blive bygget rigtig godt op igen. Både han og vi ved, hvad der skal ske, og nu skal vi have gang i en benhård genoptræning, så han kommer endnu skarpere tilbage, siger Jesper Fredberg.

- Det her er et kæmpe slag at få for en 19-årig, der har gjort det så godt, som han har. Men han har en kæmpe fodboldkarriere foran sig, og om vi kan lide det eller ej, så er skader en del af vores erhverv - og han skal nok komme stærkt igennem det her, siger sportschefen.

Har stærke målmænd

Udover Lucas Lund råder Viborg FF over både Can Dursun og Ingvar Jónsson, så trods skaden til Lucas Lund føler Jesper Fredberg, at klubben står stærkt på målmandsposten.

- Ingvar han en kæmpe rutine og stod næsten alle kampe for os sidste år, og vi har Can Dursun, som er kommet fra ingenting, men tager nogle kæmpe skridt fremad. Det er målmandsteamet fra sidste år, og det er vi trygge ved, for de leverer begge fint til træning, siger han.

Ingvar Jónsson har dog kontraktudløb til nytår, og derfor er målmandspositionen også tilbage på arbejdsbordet hos Viborg FF's sportschef.

- Nu skal jeg lige sunde mig, men så skal jeg hjem og kigge på tingene for at se, hvordan vi sikrer, at VFF har et godt målmandsteam i hele sæsonen, siger Jesper Fredberg.

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Ny skolebusplan må vente til efter jul

Annonce