Annonce
Sport

Sportschef i Stoholm IF: Afblæs denne sæson

Corona-virus og de medfølgende restiktioner har ødelagt denne sæson for Stoholm-Viborg Håndbold. Arkivfoto: Morten Pedersen
Sportschef i Stoholm IF, Carsten Andersen, ser absolut ingen grund til at genoptage den nuværende håndboldsæson i 2. division. Sæsonen skal afblæses og nulstilles, mener han.
Annonce

Håndbold: 23. oktober 2020.

Det er datoen for, hvornår Stoholm/Viborg Håndbold håndboldherrer senest var på banen i 2. division.

Siden har forsamlingsforbuddet på grund corona-virus sat denne sæson på pause, og Stoholm/Viborg Håndbold står lige nu noteret for blot fem turneringskampe og en andenplads i rækken.

Trods en topplacering mener Stoholm IF's sportschef Carsten Andersen, at det eneste rigtige er at nulstille sæsonen 2020/21 og se bort fra op- og nedrykkere.

- Jeg synes, at den her sæson er blevet ligegyldig. JHF og DHF har sat 16. maj som en deadline for, hvornår sidste kamp skal være afviklet, og det er ikke realistisk, at vi kommer til at kunne spille før efter påske, siger Carsten Andersen og fortsætter:

- Det vil i praksis give os tre uger til at afvikle de sidste kampe, fordi spillere også skal have to-tre uger for at blive klar til at kaste med en bold igen. Det vil i mine øjne ikke kunne lade sig gøre, siger Stoholm IF's sportschef, som frygter, at spillerne løber ind i skader, hvis de med kort varsel bliver kastet ud i et tæt kampprogram.

Carsten Andersen peger desuden på, det ikke vil give mening for Stoholm IF at rykke op i 1. division i denne sæson.


Jeg synes, at den her sæson er blevet ligegyldig.

Carsten Andersen


- I forhold til holdene i 1. division, som jo spiller i øjeblikket, er vores spillere langt bagefter træningsmæssigt, og vi har heller ikke kunnet lave aftaler med spillere om, at de vil komme til os, hvis vi ender med at rykke op i 1. division. Vi bliver nødt til at afvente nogle ting på grund af corona-situationen, og lige nu ved vi faktisk ikke, hvad der kommer til at ske i denne sæson, siger Carsten Andersen og slår fast:

- Hvis vi skulle ende med at rykke op, så ville det være et mirakel, hvis vi ikke rykker ned igen med det samme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Her er forklaringen på kaos: Regionen indkalder langt flere end der er vacciner til

Annonce