Annonce
Sport

Sportsgalla 2019: Folkebladet sender live fra den røde løber

Borgmester Ulrik Wilbek er igen klar til at uddele håndtryk til Viborg Kommunes mange dygtige sportsfolk. Det sker til Sportsgalla 2019 i Tinghallen. Arkivfoto: Morten Pedersen
Når gæsterne ankommer til Sportsgalla 2019 er folkebladet klar til at give dig masser af interviews med de dygtige sportsfolk. Vi sender live fra klokken 17 og cirka 45 minutter frem.
Annonce

Viborg: Folkebladet sender live fra den røde løber, når gæsterne ankommer til Sportsgalla 2019, som i år foregår tirsdag den 28. januar i den nye Tinghal.

Til Sportsgalla 2019 bliver alle Viborg Kommunes sportsmestre hyldet, så det er cremen af det lokale sportsliv, som dukker op.

Folkebladet disker fra klokken 17 op med interviews med flere af de dygtige sportsfolk, inden de går videre ind i Tinghallen, hvor der er dækket op til spisning. Livesendingen forventes at vare cirka 45 minutter.

Selve showet begynder klokken 19, hvor tre priser vil blive uddelt. For første gang uddeles Folkebladets Årets Sportsnavn, og desuden skal skal Viborg Elites hæderspriser, Årets Træner og Årets Talent, finder deres ejermænd - eller kvinder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

VFF sætter sig tungt på førstepladsen - slår Silkeborg i topopgør

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce