Annonce
Rundt om Viborg

Sportsglæde: Børn og unge i spritnye trøjer

Alle ungdomsfodboldspillere i Vridsted IF får takket være en række sponsorer nye trøjer - til personlig ejendom. Privatfoto
Annonce

Vridsted: Også fodboldspillere kan synes, at det er fedt med nyt dress, og i Vridsted Idrætsforening glæder de sig over, at alle ungdomsspillere - otte hold fra U8 til U16 - får nye trøjer.

Sponsoransvarlig Henrik Lynnerup siger i en pressemeddelelse:

"Vi er stolte over, at vi med hjælp af en række gode sponsorer har kunnet få nogle rigtig gode trøjer til vores spillere. Vi er glade for at der er en fantastisk opbakning til klubben, men vi synes også at vi har et godt fællesskab i foreningen. Vi har en rigtig god sponsorkreds som er gode til at bakke op om os.

I mange foreninger har man et sæt til hele holdet, men vi synes at de unge spillere skal have noget som passer dem, og som de kan føle sig tilpas i. Derfor har vi valgt at spillertøjet skal være en del af deres kontingent. Tøjet er personligt og kan bruges de næste to år".

En af sponsorerne er Morten Pedersen fra "Min Købmand" i Vridsted. Han siger:

"Vi er glade over at kunne støtte en forening som Vridsted IF. Det er vigtigt, at de unge har mulighed for at dyrke sport, og det her er en af vores muligheder for at støtte fodbolden i Vridsted IF".

Også Salling Bank, Hagebro Grill, Nykøbing Mors Dag- og Industrirenovation, Hancock, tømrer- og snedkermester Peter Rahbek, Vestfjends VVS og Åkjær El har sponseret nye spillertrøjer til de unge Vridstedspillere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

VFF sætter sig tungt på førstepladsen - slår Silkeborg i topopgør

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce