Annonce
Bjerringbro

Sprængt toilet ødelagde julefreden: Ulstrup-folk opgav dusør

Toiletbygning Ulstrup Dannebrogspladsen hærværk
Anonyme tips førte frem til gerningsmanden
Annonce

Ulstrup: Selv om julefreden i Ulstrup og omegn blev spoleret, da toilettet ved Dannebrogspladsen blev sprængt kort før jul, så viste byen også et godt sammenhold. Nu er det tilsyneladende lykkes at finde frem til den person, som formentlig affyrede det kanonslag, som sprængte toilettet natten til lørdag 19. december.

I følge formanden for Ulstrup Lokalråd Thomas Hedegaard Søby så har flere henvendt sig til ham, og andre har via mellemmænd givet oplysninger om, hvem der stod bag hærværket.

- Navnet er nu givet videre til politiet, og så håber vi, at politiet klarer resten. Manden er ikke fra Ulstrup, men færdes med folk fra byen, og det kunne lige så godt være sket i Bjerringbro eller Hadsten, siger Thomas Hedegaard Søby.


Navnet er nu givet videre til politiet, og så håber vi, at politiet klarer resten. Manden er ikke fra Ulstrup men færdes med folk fra byen, og det kunne lige så godt være sket i Bjerringbro eller Hadsten.

Thomas Hedegaard Søby, fmd. Ulstrup Lokalråd


Han understreger, at folk anonymt kan henvende sig med tip til ham, og han giver ikke navne på 'meddelerne' videre til politiet.

- Men det er jo en balancegang, for vi skal jo også sikre os, at ingen bliver sure på os i lokalrådet, siger han.

Han glæder sig over, at byen har vist et stærkt sammenhold i hærværkssagen, og da det nu er lykkes at finde frem til vedkommende, vil der ikke blive udlovet en dusør, som lokale folk foreslog, og mange også var parate til at bidrage til.

Thomas Hedegaard Søby er stadig overrasket over den store opmærksomhed, som facebook-opslaget om det sprængte toilet fik. På et par døgn blev opslaget delt mere end 3500 gange.

-  Vi er rigtig kede af, at toilettet er ødelagt, men det har også betydet, at Østjyllands Politi er mere opmærksomme på byen og forleden anholdt en ung mand og sigtede ham for besiddelse af ulovligt fyrværkeri og handel med narko. Inden da havde mange en fornemmelse af, at politiet ikke tog henvendelser fra Ulstrup alvorligt, siger han.

- Nu glæder vi os til det nye åbad ved Dannebrogspladsen bliver færdigt. Favrskov Kommune har lovet det færdigt til 1. maj, og til den tid håber vi også, at toilettet er repareret. Indtil da er det låst af, siger Thomas Hedegaard Søby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Pihl: Jeg stemmer imod en rigsretssag!

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Viborg FF For abonnenter

Assistenten var tilfreds efter 2-2 mod AGF: - Fik svar på mange ting

Annonce