Annonce
Viborg

Spyt, slag og kaffe i ansigtet: 52-årig dømt for vold mod personale på Søndersøparken

Den 52-årige, som er indlagt på Søndersøparken med en behandlingsdom, er nu blevet dømt for vold. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Viborg: En indlagt på Søndersøparken i Viborg er netop blevet dømt for fire forskellige voldelige overfald mod tre forskellige medarbejdere.

Den 52-årige mand er indlagt på den retspsykiatriske afdeling på grund af en behandlingsdom fra februar 2018.

Den første voldsepisode fandt sted i januar 2019, da manden kastede et krus lunken kaffe i ansigtet på en sygeplejerske, som efterfølgende måtte til læge og sygemeldes. I marts var den gal igen, da manden spyttede vand i ansigtet på den samme sygeplejerske.

En måned senere gik det ud over en anden, men den 52-årige gjorde ligesom den første gang det, at han kastede lunken kaffe i ansigtet på hende.

Sidst, men ikke mindst, slog han i januar i år en socialpædagog i ansigtet med knytnæve, så han fik sig et blåt øje.

Under retssagen nægtede den 52-årige sig skyldig i volden mod de tre forskellige ansatte. Han fortalte, at han havde svært ved at huske episoderne. På baggrund af vidnernes forklaringer valgte retten alligevel at kende manden skyldig i vold i alle de fire forhold.

Hans straf fra februar 2018 forbliver dog uændret - den 52-åriges behandlingsdom står dermed fortsat ved magt.

EL

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Snart kommer turen til Preislers Plads

Bjerringbro

Læge smittet med coronavirus - lægehus kører på nødberedskab

Viborg For abonnenter

Valget i landets største forening nærmer sig - og i år er det anderledes: Dette valg er måske ikke det, der er den største folkelige opmærksomhed om

Annonce