Annonce
112

SSP: Ikke noget der eksploderer

SSP-konsulent Martin Glud bekræfter at have modtaget en henvendelse om unge, som køber og sælger narkotika centralt i Viborg. Arkivfoto: Morten Dueholm
På trods af den delvise nedlukning af samfundet har kommunens SSP-team - som er et samarbejde mellem skole, sociale myndigheder og politiet - sit beredskab på plads.

Viborg: I sidste uge fik en af kommunens SSP-konsulenter, Martin Glud, en henvendelse fra en borger om, at helt unge skulle være indblandet i køb og salg af stoffer på en plads i det centrale Viborg.

Han er dog ikke bange for, at unge i denne tid skulle være særligt udsatte i forhold til den slags lyssky aktiviteter.

- Det lød til, at det var noget, man havde været opmærksom på tidligere. Så det er ikke fordi, jeg tror, der er noget, der eksploderer i den retning der, siger han.

SSP-folkene har beredskabet på plads, lover han og opfordrer til, at man kontakter konsulenterne, hvis man får behov for det.

- Vi har altid vores telefoner åbne, så hvis der er nogen, som oplever et eller andet, som virker uhensigtsmæssigt, og hvor man kan koble noget ungdom på, så er vi selvfølgelig afhængige af, at vi får den viden ind, så vi kan handle på det. Vi er stadig tilgængelige, siger Martin Glud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Marc har levet med hustruvold: - Det værste var ikke slagene - det var ordene

Annonce