x
Annonce
Viborg HK

Stærkt VHK-hold blev smadret i topdyst

Viborg HK's U19-piger stillede op i stærkeste opstiling, men fik alligevel store klø af rækkens førerhold, Herning-Ikast Håndbold. Arkivfoto: Morten Pedersen
De kom, de så, og de sejrede. U19-ligaens ubestridte tophold, Herning-Ikast Håndbold, udraderede et ellers stærkt besat Viborg HK-hold i torsdagens topbrag. Gæsterne tog hjem med en enorm sejr på 21-38.

U19-ligaen, piger: Det fås næsten ikke bedre i dansk ungdomshåndbold. Herning-Ikast Håndbolds brølstærke U19-piger mod Viborg HK's ditto. Nummer et mod nummer to i landets bedste U19-række.

Torsdagens dyst mellem de to hold blev dog aldrig spændende. Selv om VHK havde de førsteholdsaktuelle bagspillere Marianne Haugsted og Caroline Højer samt målvogter Julie Stokkedal med på holdet, var de grønblusede ikke i nærheden af at drille de ubesejrede gæster, som præsterede på et nærmest uhørt højt niveau.

VHK fulgte med i fem minutter, men derfra begyndte Herning-Ikast at grave den grav, som de senere smed hjemmeholdet ned i.

- Vi vidste, at det ville blive svært, og at vi skulle ramme alt, hvad vi kunne, og samtidig have al held og alle marginaler på vores side. Det havde vi så ikke, lød det fra VHK-træner Mads Bendixen.

Herning-Ikast har vundet 12 ud af 12 kampe i denne sæson, og selv om midtjyderne tog en enorm sejr i Viborg denne torsdag aften, er Mads Bendixen ganske fortrøstningsfuld forud for sæsonens sidste fire kampe. Han vil holde fast i den andenplads, som hans mandskab sidder på i øjeblikket.

- Vi har før spillet en rædderlig kamp, for så at præstere fantastisk få dage efter. Nu har vi en uge til næste kamp mod et Esbjerg-hold, som skal køre til Viborg på en hverdag. Drømmer vi om at slutte som nummer to, så skal vi vinde den, men det er selvfølgelig lettere sagt end gjort, sagde Mads Bendixen.

Det var blot anden gang i denne sæson, at VHK måtte gå fra banen uden point. Der er henholdsvis et og to point ned til EH Aalborg og Horsens HK, som begge er blandt de fire modstandere, som VHK mangler at møde.

- Og de kampe ser vi som finaler, slog Mads Bendixen fast.

Viborg HK - Herning-Ikast Håndbold 21-38 (9-19)

Håndbold, U19-ligaen, piger

Mål for VHK: Anne Ziegler Jørgensen 6, Caroline Højer 4, Marianne Haugsted 4, Julie Thinggaard 3, Thilde Frandsen 2, Mai Frank Laursen 1, Laura Holm 1

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

VFF-direktør vil få det bedste ud af forfærdelig situation

Leder

Pas på med udskamningen!

Viborg

Kæmper for at følge med: Efterspørgslen på Bilka To Go er eksploderet

Annonce