Annonce
Viborg

Efter ni år og 37 sager: Endelig slut på stadionsag

Konkurrencestyrelsen dropper sagen om ulovlig støtte til Viborg FF. Arkivfoto
Politikerne glæder sig over, at sag om kommunens salg af navneretten til stadion til Viborg FF efter ni år og 37 sager på økonomiudvalgets og byrådets dagsorden nu er afsluttet.
Annonce

Viborg: Mere end fire år efter, at Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen indledte en sag om, hvorvidt Viborg Kommune og Energi Viborg har ydet ulovlig støtte til Viborg FF ved at sælge navneretten til stadion, har styrelsen besluttet at indstille sagsbehandlingen med den begrundelse, at det "ikke er en hensigtsmæssig anvendelse af styrelsens ressourcer" at fortsætte undersøgelserne.

Enhedslistens Flemming Gundersen, som siden han kom i byrådet i 2014 har opponeret imod, at kommunen i sin tid solgte navneretten til Viborg FF, som derefter solgte navnet til Energi Viborg til et langt højere beløb, kunne oplyse, at det var 37. gang siden 2010, at politikerne har fået sagen forelagt enten i økonomiudvalget eller i byrådet.

- Det er så heldigvis sidste gang, men det er ærgerligt, at der ikke er kommet en afgørelse, og at styrelsen blot har besluttet ikke at bruge flere kræfter på den, sagde Flemming Gundersen og tilføjede, at han ville råde kommunen til ikke fremover at indgå den slags aftaler med professionelle sportsklubber.

Torsten Nielsen (K) kaldte sagen pinlig, fordi der er brugt utrolig mange ressourcer på den i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

- Jeg vil godt tilstå, at jeg til sidst ikke troede, at den sag nogensinde ville slutte, men godt at der nu er sat punktum, sagde den tidligere borgmester, som tilføjede, at Viborg FF var "taget som gidsel" med store advokatregninger til følge.

Annonce
Viborg

Høst fordelene af hjemmearbejde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Flid for et godt formål

Annonce