Annonce
Bjerringbro

'Det er helt overvældende, og jeg bliver så utrolig rørt og stolt': Over 100.000 kroner udløser jubel

De to dagplejere Birthe Glud Nielsen (tv) og Jytte Schaksen holdt i juni en mini-udgave af Stafet for Livet. Arkivfoto: Hanne Bliksted
Overskud på 105.668 kroner efter at 172 mennesker gik, løb og cyklede i juni.

Bjerringbro: Selv om de 172 deltagere ved dette års Stafet For Livet i Bjerringbro på grund af corona-restriktioner gik, løb eller cyklede i mindre grupper, så endte aktiviteterne i uge 24 med et flot resultat.

Styregruppen for den lokale stafet har netop evalueret årets stafet og glæder sig over et  overskud på 105.668 kroner. Dermed har Bjerringbro-stafetten endnu engang lavet et flot resultat.

- Det er simpelthen en fantastisk opbakning, vi har mødt igen i år. Det er helt overvældende, og jeg bliver så utrolig rørt og stolt af, hvordan vores lokalsamfund står sammen om at vise, at ingen skal stå alene med kræft, lyder det i en pressemeddelelse fra formanden for Stafet For Livet i Bjerringbro Helle Senika Christensen.

Annonce

Guldteamet

- Igen i år havde vi en helt enestående lysceremoni, hvor vi havde mulighed for at dele den, ikke kun livestreamet, men også live, med deltagerne i stafetten. På grund af corona-restriktionerne har stafetten i år været meget anderledes, men holdene har vist, at de kæmper til det sidste, og de er en stor del af det flotte resultat, siger Helle Senika Christensen.

På grund af corona-restriktionerne var stafetten i år været meget anderledes, men holdene har vist, at de kæmper til det sidste, og de er en stor del af det flotte resultat.

Helle Senika Christensen, fmd. for Stafet For Livet i Bjerringbro

- Vi plejer ikke at fremhæve et hold frem for andre, men jeg føler, at vi skylder en ekstra stor tak for indsatsen til Guldteamet, som samlede 54.555 kroner ind. Jeg vil også fremhæve JyttaBirthe holdet, som lavede sin egen lille intime stafet på Nøddekrattet og indsamlede 19.765 kroner. Det er så skønt, at holdene er så kreative, siger hun og glæder sig også over sponsorernes gavmildhed, så udgifterne kan holdes nede.

Annonce

Lokale midler

Overskuddet fra stafetten går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og støtte til patienter og pårørende. Ti procent af de indsamlede penge - 10.566 kroner - går direkte til Kræftens Bekæmpelse Lokalforening i Viborg Kommune, som frit kan disponere over, hvordan pengene forvaltes til glæde for lokale kræftpatienter og deres pårørende.

Også i 2020 var den lokale stafet ramt af corona-restriktioner, og arrangementet med lysceremoni gav et overskud på 27.129 kroner. Tidligere år har der været meget stor opbakning til stafetten i Bjerringbro, overskuddet var i 2019 på 196.244 kroner, og det var det laveste siden starten i 2012.

Der søges lige nu frivillige tovholdere til opgaver i forbindelse med planlægning af næste års Stafet For Livet. Onsdag 3. november holdes der et online møde for frivillige, hvor man  kan høre mere om at være frivillig.

Annonce
Viborg For abonnenter

Ejeren var chokeret, da hun så, hvad huset blev brugt til: Nu er bordellet på Holstebrovej sat til salg

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Tirsdagens coronatal: 756 nye smittede - positivprocenten er den højeste i 10 uger

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Læser undrer sig: Valgplakater må ikke hænges op endnu - men hvad så med bannere og skærm-reklamer som disse?

Viborg For abonnenter

75-årige Karl Erik ryster og skal til undersøgelse på hospitalet - men to ugers forsøg på at få kontakt med Patientkontoret har været forgæves

Alarm 112

Stoppet med tårnhøj promille - nu skal han i fængsel: Lokal spritbilist uden kørekort får sin tiende dom på 20 år

Navne For abonnenter

Det startede med, at de købte en ræv

Erhverv

Holzmanns 'afløser' på plads i centret: Ny taske- og lædervarebutik flytter ind til black friday

Alarm 112 For abonnenter

Pludselig stod der en kvart million på kontoen: Hashhandleren anede ikke, hvor de kom fra - påstår han

Kultur

Ingen lyskunst på bro og i viadukt før foråret

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Debat

Høje bygninger kaster altid lange skygger

Bolig

Danmarks billigste 'herregård' til salg: Her har Christian IV overnattet

Rundt om Viborg

Byrådet fastsætter priser på byggegrunde: For under en halv million kroner kan du få lov at bygge i oplandsby

Viborg FF For abonnenter

Utålmodig hollænder venter på sin chance - savner spilletid og et endeligt gennembrud i Viborg

Debat

Kan Jens Rohde trække KD ind på Christiansborg?

Annonce