Annonce
Bjerringbro

Stafet for livet leder efter tovholdere

Stafet for livet er et arrrangement for hele familien med underholdning for store og små. Arkivfoto

Caféen og pladsen mangler folk til årets stafet i juni.

Bjerringbro: Hvis man går med drømmen om at drive en cafe, så kan man afprøve idéen et enkelt døgn ved at melde sig som frivillig til Stafet for livet i Bjerringbro, der mangler en tovholder til caféen ved årets Stafet for livet.

Stafetten holdes i weekenden 15. og 16. juni, hvor man kan gå og løbe stafet i 24 timer til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Den slags kræver også noget mad, så som de syv tidligere år er de igen i år en café, hvor deltagere og tilskuere kan købe mad.

Dette års stafet var meget tæt på at blive aflyst, da styregruppen ikke havde nogen formand. Men i sidste øjeblik lykkedes det at få Helle Senika Christensen til at overtage posten, og nu er styregruppen i fuld gang med planlægning af det store arrangement.

Annonce

To tovholdere efterlyses

- Vi mangler to tovholdere, en til at stå for opbygning af pladsen ved idrætsparken og en til at styre caféen, siger den nye formand, som har en fortid som cafébestyrer i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter og derfor også var klar til også at stå for caféen.

- Men det er nok bedst, at jeg koncentrerer mig om formandsopgaverne, siger Helle Senika Christensen.

- Hvis man melder sig som tovholder, så får man en stor grad af medbestemmelse, og der er rigtig god hjælp til begge opgaver. I begge grupper er der folk, som tidligere har været med, men som ikke ønsker at stå i spidsen for arbejdet, men vi regner med at finde nogle, som kan klare det, tilføjer hun.

Caféen sælger sund mad, som leveres af Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter, så man skal ikke stå for at lave maden fra bunden. Rammerne for caféen udstikkes af Kræftens Bekæmpelse.

I øjeblikket overvejer styregruppen om, man skal have en stand på Bjerringbro Handels- og familiemesse søndag 3. marts for at gøre mere reklame for arrangementet.

Dette års Stafet for livet er nummer otte af slagsen i Bjerringbro, hvor der i løbet af et døgn er holdstafet, aktiviteter, underholdning og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft.

I 2018 deltog 839 mennesker i stafetten, og den nåede trods et meget regnfuldt døgn et overskud på 300.000 kroner. Rekordåret for Stafet for livet i Bjerringbro var i 2015, hvor der deltog 1318 personer, og overskuddet var 428.000 kroner.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Betjente var sikre i deres sag, da de nåede frem: Anholdt 71-årig havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Annonce