Annonce
Kultur

Stafet klar med nye kræfter

Igen i år står Helle Senika Madsen i spidsen for Stafet for livet i Bjerringbro. Arkivfoto: Morten Dueholm
Nye friske kræfter i styregruppen er godt i gang med at arrangere den kommende stafet i Bjerringbro.

Bjerringbro: Selvom det stadig er mørkt udenfor, og sommeren kan synes langt væk, så er man i Bjerringbro i fuld gang med forberedelser til dette års Stafet for Livet, som foregår fra den 20. juni til den 21. juni.

Og der er masser af gå på mod i i styregruppen, der har fået både nye og gamle kræfter med.

Det fortæller formand Helle Senika Madsen, der i år får hjælp i styregruppen af Nikolaj Salling Rasmussen som næstformand og tovholder for holdkaptajnerne samt sponsoransvarlig.

Tidligere formand gennem mange år, Heidi Aagaard Rasmussen har sagt til at blive sekretær og tovholder for frivillige, mens Alexander Hulshoff bliver tovholder på underholdning og PR sammen med Jens Emil Nielsen.

- Det er et super sejt hold, vi har fået sammensat, og vi glæder os alle rigtig meget til stafetten, siger Helle Senika Madsen, der sammen med styregruppen går og pusler med en masse ideer og tanker til dette års stafet.

Lige nu går styregruppen med tanker om at ændre pladsen ud fra et ønske om, at den skal være mere intim, i det mange deltagere følte, at den var for stor sidste år.

- Derudover overvejer vi at ændre ruten, så underholderne også får mulighed for at kunne følge deltagerne på tæt hold, siger Helle Senika Madsen, og understreger at der naturligvis vil være et stort telt med café, information og oplysning.

Stafettens æresgæster, fighterne, får deres eget telt, som de plejer med frokost, ro og hygge, og efterfølgende skal teltet bruges til børneaktiviteter.

- Alexander Hulshoff og Jens Emil Nielsen er også i fuld gang med at finde et bredt sammensat underholdningsprogram som vil tillade ro, fordybelse, overraskelser og fysisk aktivitet til vores deltagere, fortæller Helle Senika Madsen, og henviser til at stafettens hjemmeside allerede er klar til at modtage tilmeldinger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

De 2802 døde der ikke blev omtalt

Viborg FF For abonnenter

Kampen minut for minut: Målmand redder point til Viborg FF i forårspremieren

Annonce