Annonce
Bjerringbro

Status hos idræt- og kulturcenter: "Vi er i god gænge"

Onsdag, den 15. marts 2017 Bjerringbro Idrætspark Foto: Morten Dueholm
Mange investeringer og vedligehold giver lille minus på bundlinje, men det er, i følge formand Niels Dueholm, et bevidst valg.
Annonce

Bjerringbro: Det var et tilfreds og optimistisk forretningsudvalg, der tirsdag aften så tilbage på 2019, da  Bjerringbro Idræts- og kulturcenter holdt deres årlige repræsentantskabsmøde - der dog på grund af corona var noget forsinket. Normalt holdes mødet i marts.

Coronaen betyder også, at man på repræsentantskabsmødet besluttede at udsætte idrætsparkens planlagte jubilæum, der ellers skulle fejres den 26. september.

- vi ser lige tiden an og vender tilbage til planlægningen, når vi ved mere om udviklingen af covid-19, sagde formand for forretningsudvalget Niels Dueholm på mødet.

Overordnet kunne han ellers konkludere, at 2019 havde været et godt år, hvor man igen så stigende aktivitet i centeret, men også et år, hvor der havde været et skarp fokus på vedligehold og drift.

- Vi er i god gænge, har mange brugere og hallerne summer af liv, svømmehallen med wellness er rigtig populær, og vi får hvert år stigende besøgstal, mens cafeen også buldrer derud af med selskaber og takeaway, og udendørs arealerne bruges flittigt, sagde Niels Dueholm i sin beretning.


Disse tiltag, har dog betydet en økonomiske prioriteringer, hvilket har været helt nødvendigt og alt afgørende for vores frihed til at drive centeret.

Niels dueholm, formand for Bjerringbro Idræts- og kulturcenter


Derudover glædede han sig over, at der er styr på driften.

- Personalet, med centerleder Schytt i spidsen, har virkelig formået at holde fokus på høj service og samtidig prioritere det nødvendige vedligehold samt investeringer, sagde Niels Dueholm.

Niels Dueholm er som formand for Bjerringbro Idræts- og kulturcenter tilfreds med året, der er gået, hvilket altså er 2019. Arkivfoto: Morten Dueholm

Hvad angår idrætscenterets økonomi bliver resultatet et minus på 76.000 kroner, hvilket i følge Niels Dueholm er meget bevidst.

- Vi har valgt at prioriteret nogle lidt større vedligeholdelsesopgaver som opgradering af CTS anlæg, nye hovedpumper i svømmehallen, ny gasovn og musikanlæg i saunaen, opgradering af tennisområdet, ny traktor i parken, nyt lys på stierne fra bækken op til parkeringspladsen, og mange andre mindre opgaver, fortalte han og fortsatte:

- Disse tiltag, har dog betydet en del økonomiske prioriteringer, hvilket har været helt nødvendigt og alt afgørende for vores frihed til at drive centeret.

Annonce

Nye projekter på vej

Formanden, samt resten af forretningsudvalget, ser dog gerne, at der fremadrettet bliver mere økonomisk råderum, hvilket også prioriteres i det kommende år.

2019 har også budt på en del projekter, som snart er gennemført, men nye er allerede på vej.

- Vi har nu snart gennemført de første, som er nyt halgulv, nye flugtvejsdøre i hal 1, incl. nye mål og ”endenet” – herudover renoveres også gang og mødelokaler, ligesom det gamle køkken ændres til mødelokale/kontor for foreningerne i byen, fortalte Niels Dueholm og sendte i den forbindelse en stor tak og tanke til Viborg Kommune og ikke mindst Bjerringbro Elværksforening, som har sikret fuld finansiering af projekterne.

Af nye projekter, der er undervejs nævnte Niels Dueholm hytteprojekt med overnatningsmuligheder, udviklingsprojekt for alle udendørsarealerne, udvidelse af terrassen ud mod kunstgræsbanen, nyt værksted som afløsning for det gamle og udtjente, og sidst, men ikke mindst, etablering af padle-baner,

- Inden projekterne kan gennemføres, skal der dog findes finansiering hertil. Der er nok at tage fat på, og vi arbejder løbende med disse projekter, fortalte Niels Dueholm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Viborg

Lad os sikre den bedst mulige velfærd

Annonce