Annonce
Erhverv

Stepta flytter ud af gågaden igen

Som man kan se i vinduet, er Stepta på vej ud af gågaden. Foto: Morten Pedersen
Som man kan se på butiksfacaden i Gravene, har Stepta opsagt sit lejemål. Men butikken lukker ikke. Den flytter derimod ud på Ølandsvej, som også tidligere har huset butikkens showroom.

Viborg: "Den er god nok. Vi har opsagt vores lejemål".

Sådan lyder beskeden på Steptas Facebook-side, hvor interiørbutikken også understreger, at man ikke lukker, men blot flytter.

For selvom Stepta har været glad for placeringen i gågaden, så er der en udfordring, når kunderne har købt nogle af de tunge ståldesigns. Her er nemlig ingen parkeringspladser i nærheden, og den praktiske udfordring får altså Stepta til at flytte.

- Vi kan ikke byde vores kunder, at de skal slæbe deres nykøb tværs gennem gågaden, fortæller Kit Bach fra Stepta, der samtidig understreger, at økonomien i Stepta er fin trods nedlukningen, og at den økonomiske del ikke har noget med flytningen at gøre.

For at få parkeringspladser tæt på forretningen flytter Stepta tilbage på Ølandsvej, hvor der nu igen skal være showroom, som det var tilfældet, inden Stepta flyttede i gågaden i efteråret 2019.

- Løsningen i første omgang er at flytte ud, hvor vi kom fra. Vi kommer til at se på muligheden for at komme ind til midtbyen igen, men det skal være det rigtige sted, hvor vi har mulighed for parkering lige uden for vores butik. Vi kommer ikke til at flytte bare for at flytte, siger Kit Bach.

Planen er, at Stepta flytter fra gågaden i uge 25, så sidste dag med mulighed for at besøge butikken i gågaden er umiddelbart lørdag den 26. juni, vurderer Kit Bach.


Løsningen i første omgang er at flytte ud, hvor vi kom fra. Vi kommer til at se på muligheden for at komme ind til midtbyen igen, men det skal være det rigtige sted, hvor vi har mulighed for parkering lige uden for vores butik.

Kit Bach, Stepta


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

VFF-træner har respekt for toprival - men tager til Silkeborg for at udbygge forspringet

Annonce