x
Annonce
Rundt om Viborg

Stilling som forstander slået op

Havredal praktiske uddannelser, der skal have ny forstander, har blandt andet en landsbrugslinje, hvor unge med særlige behov kan blive uddannet til landbrugsmedhjælper. Arkivfoto: Morten Dueholm

Havredal: Stillingen som afløser for Poul Erik Clausen på posten som forstander for Havredal praktiske uddannelser er nu slået op.

Interesserede kan søge indtil den 14. april. Allerede tre dage senere, den 17. april, holdes der ansættelsessamtaler, fremgår det af stillingsopslaget.

Der står også, at bestyrelsen for Havredal-skolen for unge med særlige behov går efter "en ildsjæl" med "ægte engagement" til både at videreføre og at udvikle Havredal praktiske uddannelser. Forstanderen skal være "generalist", herunder kunne samarbejde internt og eksternt samt have "forretningsøkonomisk sans". Det er også vigtigt, at den kommende forstander ved noget om skolen i Havredal og dens målgruppe, lige som det anses for en fordel at have "erfaring med landbrugsdrift og ledelse". Havredal praktiske uddannelser har flere linjer, men landbrugslinjen er den største.

Det vil også blive vægtet højt, om ansøgerne er villige til at flytte ind i den tjeneste bolig, der følger med jobbet.

Havredal praktiske uddannelser har omkring 50 elever og cirka 40 ansatte. Skolen er ejet af Jysk Børneforsorg/Fredehjem, som Poul Erik Clausen efter cirka 20 år som Havredal-leder skal være generalsekretær for, og Lokalforeningen Ligeværd Viborg.

jøp

Poul Erik Clausen er stoppet som forstander på Havredal praktiske uddannelser for i stedet at være generalsekretær for Jysk Børneforsorg/Fredehjem. Arkivfoto: Jens Ingolf Nørgaard
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Kæmper for at følge med: Efterspørgslen på Bilka To Go er eksploderet

Danmark

Liveblog: 5071 danskere testet positiv for corona - men smittetallet kan være op til 70 gange højere

Annonce