Annonce
Viborg

Stine Isaksen stiller op til Folketinget

Trods flere end 700 personlige stemmer kom Stine Isaksen ikke ind i byrådet. Nu vil hun kandidere til Folketinget. Arkivfoto: Morten Dueholm

Alternativets lokale spidskandidat til kommunalvalget har sagt ja tak til at kandidere til Folketingsvalget, som udskrives senest til næste sommer

Viborg: Ved kommunalvalget november sidste år blev 41-årige Stine Isaksen fra Viborg så bidt af politik, at hun har takket ja til at blive en af Alternativets kandidater i Vestjyllands Storkreds til det valg til Folketinget, som kommer senest i juni næste år.

Ved valget fik hun hele 718 personlige stemmer, men det var ikke nok til, at hun kom ind i byrådet.

- Men jeg synes at vi havde en god og sober valgkamp, og kommer jeg ikke ind i Folketinget, er jeg indstillet på at stille op igen, når der holdes kommunalvalg i november 2021, siger Stine Isaksen.

Annonce

Miljø på dagsordenen

I Folketinget vil hun ligesom i kommunalpolitik være meget optaget af miljøspørgsmål og klimadagsordenen.

- Både den hastigt voksende drivhuseffekt, der skaber voldsomme forandringer af vores klima og miljøspørgsmål som den tiltagende forurening af både vores drikkevand og vores vandløb, fjorde og have, råber på nye politiske dagsordener i Folketinget, siger Stine Isaksen, der også gerne vil slå et meget stort slag for at skabe større gennemsigtighed og åbenhed om politiske beslutninger.

- Også i den henseende må vi konstatere, at udviklingen går i den helt forkerte retning i øjeblikket, siger den kommende kandidat til Folketinget.

Ind til nu er også Tatjana Stenvad fra Silkeborg opstillet for Alternativet i Vestjyllands Storkreds. Og der kommer flere til, siger Stine Isaksen.

Ved det seneste valg i 2015 blev partiets René Gade valgt til Folketinget, men han har besluttet sig for ikke at søge genvalg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Korstog mod de frie skoler

Viborg FF

Silkeborg-direktør med hjertesuk og opfordring til VFF-fans - bliv hjemme fra topkamp i Silkeborg

Annonce