Annonce
Rund om Viborg

Stjal biler mens ejer sov - tre varetægtsfængslet

Det var hos JT Biler, der blev stjålet fire biler til en værdi af 1,6 millioner kroner. Nu er tre varetægtsfængslet for tyveriet. Foto: Morten Pedersen

Natten til den 3. januar blev der stjålet fire biler fra JT Biler i Hammershøj. Nu er tre af de formodede biltyve blevet varetægtsfængslet.

Hammershøj: Torsdag den 3. januar blev der stjålet fire biler til en værdi af i alt 1,6 millioner kroner fra JT Biler i Hammershøj. Tyvene havde opbrudt en port, stjålet nøgler fra et nøgleskab og efterfølgende kørt afsted i fire biler. Alt imens ejeren Jørgen Thomassen lå og sov i sit hjem lige ved siden af.

I går blev en af de formodede tyve varetægtsfængslet i Retten i Viborg. Men han er ikke den første, der er blevet fanget. Den 11. og 12. januar er to andre formodede tyve fra biltyveriet blevet varetægtsfængslet.

Sagen er landet hos Silkeborgs Politi, da det er her, man har fundet flere af de formodede gerningsmænd.

- De er allesammen blevet fanget via grundig efterforskning. Selvom de også er sigtet for andet end biltyveriet, så er det den primære årsag til, at de nu er blevet varetægtsfængslet, fortæller Michael Svendsen, der er politiassistent ved Silkeborgs Politi.

Da retssagen foregik bag lukkede døre, så er det sparsomt, hvilken information politiet vil videregive, da der stadig ligger en del efterforskningsarbejde foran politiet.

Efterforskningen fortsætter også hos Silkeborg Politi, som har overtaget sagen. Retssagen fortsætter dog i Viborg.

Ejeren Jørgen Thomassen bor i sit hjem lige ved siden af. Her står han ved det nøgleskab, som blev revet væk og brudt op.
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Lystfiskere ser gerne flere havørne

Viborg FF For abonnenter

Chancen kan komme - før man venter den: Emil Scheel nåede knap at varme op, før han skulle på banen

Annonce