Annonce
112

Stjal pantflasker og forsøgte at få panten - fik i stedet 20 dages fængsel

Den 26-årige mand fra Viborg nåede at hive flaskeboner for 250 kroner ud af automaten, inden han blev opdaget. Arkivfoto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix.
Annonce

Viborg: En 26-årig mand fra Viborg er blevet straffet med 20 dages ubetinget fængsel for i sommer at forsøge at snyde sig til flere hundrede kroner ved en pantautomat i Dagli’Brugsen i Højslev.

Sammen med en anden gerningsmand havde han stjålet nogle flasker og dåser fra forretningen, som de to så forsøgte at aflevere igen i pantautomaten.

De tomme flasker og dåser kunne have indbragt dem 600 kroner, hvis de var deres egne. Men det var de altså ikke. De to gerningsmænd nåede at aflevere flasker og dåser for 250 kroner, inden de blev stoppet.

Ved retsmødet i byretten i Viborg erkendte den 26-årige viborgenser sig helt og aldeles skyldig i forbrydelsen, og retten endte da også med at straffe ham med ubetinget fængsel.

Den 26-årige er flere gange tidligere straffet for lignende kriminalitet. Senest fik han en dom ved Retten i Roskilde i foråret 2016, da han blev straffet med 30 dages fængsel for tyveri.

De mange tidligere straffe spillede ind i byrettens afgørelse, og det havde også noget at sige, at han gjorde det sammen med en anden gerningsmand.

Det fremgår ikke af rettens domsudskrift, om medgerningsmanden også er blevet dømt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Viborg FF's vej til sydafrikansk landsholdsspiller og mange nye fans

Sport

Officielt: Viborg FF må suspendere billetter og lukker kun 500 tilskuere ind til Skive-kamp

Annonce