Annonce
Rund om Viborg

Stoholm-center skal have ny centerleder

Centerlederen for Stoholm Fritids- og Kulturcenter, Morten Riisgaard, har fået ny stilling og stopper i Stoholm ved udgangen af uge 29. Arkivfoto: Morten Pedersen
Morten Riisgaard skal begynde i en ny stilling i Skive, og Stoholm Fritids- og Kulturcenter skal finde en ny centerleder.

Stoholm: Stoholm Fritids- og Kulturcenter skal finde en ny centerleder. Det sker knap to år efter, at Morten Riisgaard begyndte som leder af centret i Stoholm.

Han har nemlig fået en ny stilling i Skive og holder i Stoholm med udgangen af uge 29. Stoholm Fritids- og Kulturcenter har allerede slået stillingen op, og der er ansøgningsfrist 15. juli. Man håber på at have en ny centerleder klar til sensommeren, fortæller formanden for bestyrelsen for Stoholm Fritids- og Kulturcenter, Per Balleby, der beklager, at centerlederen rejser videre.

- Det er jeg da træt af, for vi har været rigtigt glade for Morten, og han har gjort meget godt for Stoholm Fritids- og Kulturcenter. Jeg var godt klar over, at han nok ville søge videre, for han er både dygtig og ambitiøs, og dygtige unge mennesker de rejser jo videre på at tidspunkt for at søge nye udfordringer, som han også har gjort. Og jeg er også glad for at sende dygtige mennesker videre her fra centret. Jeg havde måske håbet, at vi kunne beholde ham lidt længere. Det er jo aldrig et godt tidspunkt at miste en centerleder. Men vi er fuldt ud afklarede om det her, og vi ønsker Morten al mulig held og lykke, siger Per Balleby.

Tiltrædelsen i centerlederstillingen er i følge jobopslaget "hurtigst muligt". Ønskescenariet er, at der allerede er en afløser klar til 1. august, siger bestyrelsesformanden.

- Det ville jo være perfekt, men vi går realistisk set efter at have en klar til 1. september, og der er vel en fifty-fifty chance for, at det kan lade sig gøre. Der har allerede været interesse for stillingen, og det er jo dejligt. Men finder vi den rigtige person, og det først kan blive fra 1. oktober, så er det også i orden. Så må vi og personalet holde den kørende indtil da, siger Per Balleby.

Annonce
Bestyrelsesformand Per Balleby håber at have en afløser klar hurtigst muligt. Arkivfoto: Morten Dueholm

Personlige ambitioner

35-årige Morten Riisgaard skal i stedet være administrationschef og daglig leder hos Rito Garn & Hobby i Skive. Det er en online butik, der sælger garn og hobbyartikler, med 19 ansatte.

- Det er et skridt lidt op ad karrierestigen med vækstplan og flere ansatte, så de personlige ambitioner trak i mig. Men jeg har været rigtigt glad for min tid i Stoholm. Det har været en meget lærerig tid, og jeg er glad for, at jeg kommer herfra på en god måde, og for den måde alle har taget det på, siger Morten Riisgaard, der føler, at han forlader et center i god balance på alle måder. - Da jeg kom, var alle kørt sådan lidt trætte i det hele efter en svær periode, og jeg fik egentlig bare nøglerne og fik lov til at sætte mit eget præg på tingene, og det har været super spændende. Og jeg synes, det er lykkes. Der er en god stabilitet hos personalet og også økonomisk, så jeg synes egentlig, jeg forlader et center i god form, siger Morten Riisgaard Morten Riisgaard begyndte i Stoholm Fritids- og Kulturcenter i august 2017. Han havde tidligere arbejdet med kultur i Skive på Skive Theater og i Kulturcenter Limfjord og havde også været med i driften af Annexet i Skive. Han stammer oprindeligt fra Vridsted, men bor i Skive med sin familie.
Annonce
Forsiden netop nu
112

Betjente var sikre i deres sag, da de nåede frem: Anholdt 71-årig havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Annonce