Annonce
Rundt om Viborg

Stoholm-drenge kom næsten til tops i Vildbjerg Cup

Stoholm IF Fodbolds U12 drenge nåede hele vejen til finalen under Vildbjerg Cup. Privatfoto

Stoholm: For fjerde år i træk deltog Stoholm IF-Fodbold med et hold i Vildbjerg Cup, der er det fjerde største børne- og ungdomsstævne i Europa - stævnet startede torsdag og sluttede søndag i forrige weekend.

Udfordringen var maksimal, da U12 Drenge blev tilmeldt på allerhøjeste niveau - det var der otte hold, der var, og derfor dikterede turneringsledelsen et ”alle mod alle” puljespil. Da det sluttede lørdag ved aftenstid, var det altså blevet til syv kampe, og så skulle nummer et til fire spille finalerunde søndag, mens nummer fem til otte var færdige for denne gang.

Træner Kian Lykke - der sammen med Anders Jakobsen styrede holdet - fortæller.

- Vi må nok erkende, at vi har svært ved at få armene ned, for vi er pavestolte. Sidste år vandt vi A-spillet i B-rækken, så derfor var det naturligt, at vi kom med på højeste niveau i år. Men at vi skulle vinde puljespillet med maksimumpoint - ja, det var der vist ingen, der i sin vildeste fantasi havde forestillet sig. Det betød semifinale mod Støvring søndag morgen, og her vandt vi en højspændt affære med 2-1. Det lykkedes dog ikke at nå helt til tops, for vi tabte finalen 1-3 til Ikast FC - dem havde vi ellers besejret med 1-0 i den indledende pulje. Men alt i alt en helt utrolig præstation af vores drenge, kom det altså fra Kian Lykke.

Igen i år boede Stoholm-delegationen i Skive IK-lejren, og der var solid opbakning på sidelinjerne under alle ni kampe, inden det søndag eftermiddag gjaldt den store præmieoverrækkelse på Vildbjerg Stadion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Tidligere byrådsmedlem for SF er død

Viborg FF For abonnenter

Målmand har bestået de første træninger med glans: - Det gør mig sindssygt glad

Annonce