Annonce
Rundt om Viborg

Stoholm Festuge fik del i priser til foreninger

Stoholm Festuge blev aflyst sidste år, men man håber at kunne afvikle festen i år. Arkivfoto: Preben Madsen
Stoholm Festuge har fået 5000 kroner i præmie fra brændstofselskabet Go On i forbindelse med kåringen af Årets lokale forening.
Annonce

Stoholm: Foreningen Stoholm Festuge var blandt modtagerne, da brændstofselskabet Go On delte præmier ud til en række foreninger.

Det skete i forbindelse med konkurrencen Årets lokale forening, som Go On afviklede for femte gang i efteråret 2020. Nu er præmierne så fordelt, og Stoholm Festuge er en af 20 foreninger, der har fået en præmie i form af 5000 kroner.

I alt er der uddelt 400.000 kroner i præmier, og hovedpræmien på 100.000 kroner blev vundet af Vorupør Boldklub.

Foreningen bag festugen blev nomineret for at have genoplivet byfest-traditionen i Stoholm, så "festugen igen er blevet en begivenhed, som byens borgere bakker op om og bare ikke vil gå glip af," som der stod i nomineringsteksten.

"Foreningen bag Stoholm Festuge har forstået, hvor vigtigt samarbejdet på kryds og tværs er i en landsby, og den inddrager derfor andre foreninger og aktører i planlægningen og afviklingen af festugen - noget der også kommer byen til gode resten af året," hed det endvidere.

Det er stemmer fra borgerne, der bringer de enkelte foreninger i spil til præmierne i den årlige konkurrence, før en jury bestemmer, hvordan præmierne skal fordeles. Derfor sender bestyrelsen for Stoholm Festuge også en stor tak til Stoholms borgere på Facebook.

"Tak for at I brugte to minutter på at afgive jeres stemme, og at I brugte yderligere tid på at lave en kommentar - vi sad alle - hver for sig - og blev dybt, dybt rørte over alle jeres pæne ord," skriver Ida Munch Helmerson på Facebook-siden Stoholm-borgerne på bestyrelsens vegne.

Her fortæller man også, at arbejdet med året byfest er i gang, og at festlighederne har endnu større betydning i år, da Stoholm IF i år fejrer 100 års jubilæum, og Anlægget i Stoholm runder 150 år i 2021.


Tak for at I brugte to minutter på at afgive jeres stemme, og at I brugte yderligere tid på at lave en kommentar - vi sad alle - hver for sig - og blev dybt, dybt rørte over alle jeres pæne ord.

Stoholm Festuge
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Pihl: Jeg stemmer imod en rigsretssag!

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Viborg FF For abonnenter

Assistenten var tilfreds efter 2-2 mod AGF: - Fik svar på mange ting

Annonce