Annonce
Sport

Stoholm fortsætter vild optur - er nu over stregen

Stoholm overraskede igen med en sejr i Otterup. Dermed er holdet nu over nedrykningsstregen. Arkivfoto: Morten Dueholm

1. division, herrer: Det er nærmest uvirkeligt, det der sker omkring Stoholms herrehold i 1. division i øjeblikket.

Holdet, der tidligere på sæsonen virkede håbløst bagefter alle andre, begyndte pludselig at hente point. Og nu er holdet oppe på fire sejre i streg efter midterholdet Otterup blev slået med 27-22 på udebane.

Otterup var endda også et af de hold, som har leveret godt på det sidste, men mod Stoholm kunne hjemmeholdet altså ikke formå at vinde.

Stoholm var bedst fra start, og kom foran 4-1, men Otterup lykkedes med at drille Allan Kjærs tropper, som kun scorede otte mål i første halvleg. Derfor var det faktisk Otterup, der var foran med 10-8 ved pausen.

- De spillede syv mod seks i slutningen af første halvleg, og det gjorde, at de kom foran. Vi ville heller ikke vinde kampen, hvis vi fortsatte med at score så lidt, som vi gjorde, så vi satte alt ind på at få angrebsspillet lidt mere op i gear i anden halvleg, sagde træner Allan Kjær.

Og det lykkedes for Stoholm, der scorede 19 gange efter pausen. Det var helt lige ved 15-15 og her skiftedes de to hold til at føre, men så slog Stoholm et hul.

- I de sidste 10 minutter var jeg ganske sikker på, at vi ville vinde. Vi var ovenpå, og det var imponerende at se drengene arbejde for hinanden, sagde træneren og fortsatte:

- Jeg kommer jo til at gentage mig selv, men det er svært at finde på nye ord om, hvor flot det her hold præsterer. Vi har en spiller, der brækkede hånden i sidste kamp, og så sendte vi Mads Houmøller i aktion. Han trådte direkte ind og leverede flot, og det skyldes også, at hans holdkammerater er klar til at hjælpe ham lige fra start af. Spillerne står virkelig sammen om det her, sagde Allan Kjær.

Med sejren rykker Stoholm op over den direkte nedrykningsstreg, og er aktuelt nummer 10 ud af 14 hold i 1. division.

Otterup - Stoholm 22-27 (10-8)

Håndbold, 1. division, herrer

Mål: Ikke oplyst

Tilskuertal: 350

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Betjente var sikre i deres sag, da de nåede frem: Anholdt 71-årig havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Annonce