Annonce
Sport

Stoholm henter stor stregspiller i Aalestrup til den kommende sæson

Mikkel Høgh Nielsen skifter efter sommerpausen til Stoholm Håndbold. Foto: Stoholm Håndbold
Annonce

Håndbold: Det er ikke til at sige, hvordan denne håndboldsæson ender med at bliver afgjort for de lokale divisionsklubber.

Men i Stoholm er man nu også allerede i gang med at forberede den sæson, som forhåbentlig begynder efter sommerpausen.

Senest har klubben offentliggjort, at den får tilgang af en af de bærende kræfter fra Aalestrups 2. divisionsmandskab i form af Mikkel Høgh Nielsen.

- Mikkel er en stor og stærk stregspiller, som alene med sin fysik vil kunne give nye muligheder i vores forsvarsspil, lyder det i en pressemeddelelse fra Stoholm.

Han har de seneste år trænet på håndboldakademiet på Mors, og hans ambition er, at han på sigt vil spille 1. division, hvilket flugter med Stoholms ambitioner.

- Jeg har valgt at spille i Stoholm Håndbold i næste sæson, fordi klubben lige som jeg har ambitioner om at spille i 1. division. Jeg vil gerne have en stor rolle på det hold, som rykker op, så jeg kan være en integreret del af holdet, når vi forhåbentlig skal turne ud i 1. division.

- Det kommer til at kræve blod, sved og tårer, men jeg er sikker på, at der med et godt fundament tegner sig en lys fremtid for klubben der, siger Mikkel Høgh Nielsen, som også glæder sig til at opleve den specielle stemning i hallen i Stoholm, når der engang må komme tilskuere til håndboldkampe igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Her er forklaringen på kaos: Regionen indkalder langt flere end der er vacciner til

Annonce