Annonce
Rundt om Viborg

Stoholm IF fejrer rundt jubilæum hver for sig

Stoholm IF´s fodboldafdeling holder - når der ikke er corona - den store superlørdag i juni, hvor alle klubbens hold spiller kampe på hjemmebanen. Her et billede fra en tidligere superlørdag. Arkivfoto: Agata Lenczewska-Madsen
Stoholm IF runder 100 år den 15. april, og det markeres med fællesspisning hver for sig. Og så kommer der en stor fest, når folk må mødes.

Stoholm: Stoholm IF runder en stor milepæl den 15. april. Her er der præcist 100 år siden at foreningen blev stiftet. Det store 100 års jubilæum skal selvfølgelig markeres også selv om det lige nu på grund af Covid-19 og forsamlingsbegrænsningerne ikke er muligt at samles til en rigtig stor fest, fastslår foreningens formand Bente Jeppesen.

Derfor er der inviteret til fællesspisning og hygge i bedste sammen-men-hver-for-sig-stil lørdag den 17. april over en mad- og vinmenu, som Stoholm Slagter, Bager Nørgaard og Best by Henriette har sammensat.

- Desværre kan vi jo ikke mødes sådan rigtigt og markere jubilæet, som vi gerne vil. Men vi var så enige om, at der skulle være en eller anden markering, og det er så blevet til denne "Wine & dine"-løsning, hvor man sidder derhjemme og fejrer foreningen, og måske så kan stimle sammen over Scype eller Teams eller hvad man nu mødes med online, siger Bente Jeppesen.

Stoholm IF runder 100 år den 15. april. Arkivfoto: Morten Dueholm

Der er samtidig planer om at holde en rigtig jubilæumsfest, når det bliver muligt.

- Vi ved jo af gode grunde ikke, hvornår det kan blive, men når vi kan være sammen, så skal vi også markere det her jubilæum, og så går jeg ud fra, at vi alle er så festtørstige, at vi kan samles til en kæmpefejring, siger Bente Jeppesen.

Annonce

Gruppe på Facebook

Der er i anledning af jubilæet oprettet en særlig gruppe kaldet "SIF 100 års Jubilæum" på Facebook, og den er flere end 450 nu medlemmer af. Her deles der historier og billeder af gamle triumfer og fortælles om de hold og mennesker, der har været en del af foreningens lange fortid.

- Der sidder jo mange derude, der har en historie at fortælle om deres tid i Stoholm IF, og det er sjovt at se de gamle billeder. Så det var sådan en god mulighed for, at folk kan tage på rejse tilbage i tiden, siger Bente Jeppesen.

Der er sidste chance for at bestille menuen til den 17. april i dag den 8. april. Foreningen håber på 200 deltagere, men det regner Bente Jeppesen dog ikke med, at man når op på med mindre der altså kommer en heftig slutspurt.

På Stoholm Idrætsforenings første generalforsamling den 17. oktober 1921 blev kontingentet i øvrigt fastsat til to kroner for et halvt år for medlemmer under 18 år, medens de ældre medlemmer betalte tre kroner. I 1923 fik drenge også lov til at blive medlemmer for en krone for et halvt år.

På samme generalforsamling blev Villiam Rønning valgt som den første formand for Stoholm IF med Jens Chr. Laursen som kasserer. Stoholm IF´s 75 års jubilæum blev markeret med fest i 1996, og også da klubben i 2011 rundede 90 år blev jubilæet markeret med fest.


Desværre kan vi jo ikke mødes sådan rigtigt og markere jubilæet, som vi gerne vil. Men vi var så enige om, at der skulle være en eller anden markering.

Bente Jeppesen, formand for Stoholm IF.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce