Annonce
Rundt om Viborg

Stoholm IF gjorde status over et mærkeligt år

Skumhåndboldstævnet er efterhånden en fast og god tradition hos Stoholm IF. Arkivfoto: Morten Dueholm
Stoholm If har fået holdt den corona-udskudte generalforsamling, og her blev der set tilbage på et mærkeligt år.
Annonce

Stoholm: - Det har været et meget mærkeligt år.

Sådan konstaterer formanden for Stoholm IF, Jane Østergaard, efter at foreningen for nyligt fik afholdt den generalforsamling, som skulle have været holdt i maj, men som så meget andet blev udskudt på grund af coronaen.

Af samme grund har en stor del af aktiviteterne i klubben også været aflyst eller på vågeblus i en periode, og coronaen sætter fortsat spor, konstaterer Jane Østergaard.

- Den årlige julebanko, som hovedbestyrelsen for foreningen normalt står bag, er blevet aflyst. Vi plejer at være op mod 500, så det kan jo ikke lade sig gøre i år. Det ville ikke være rigtigt, og det må så vente til næste år, siger Jane Østergaard.

Af samme grund er det også svært at sige noget præcist om økonomien i klubben, siger formanden.

Den aflyste julebanko plejer at være et plus i regnskabet, og det bliver der så ikke noget af i år.

- Til gengæld er der jo ting, der er blevet aflyst og dermed udgifter, der er forsvundet i år. Så måske går det lige op. Men det ved vi ikke helt endnu. Men det ser ok ud, siger Jane Østergaard.

Annonce

Nok at glæde sig over

Trods det anderledes år var også ting at glæde sig i Stoholm IF, påpegede Jane Østergaard sin beretning.

Atletikafdelingen har fået renoveret den nedslidte atletikbane omkring stadion, og dermed kan man igen afholde hjemmestævner til glæde for klubbens mange talenter. Håndbold stiller med hold i næsten alle rækker, og det er der grund til at være stolt af i en by med 2500 indbyggere, påpegede hun.

Den nye renoverede atletikbane stod klar i efteråret. Arkivfoto: Uffe Salomonsen

Det samme gælder for fodbold-afdelingen, der samarbejder med andre klubber om nogle hold. Superlørdag blev aflyst i år, men det blev afholdt sidste år, hvor vejret var knap så godt, hvilket også betød, at folk ikke blev hængende nær så længe.

Desuden glædede Jane Østergaard sig over, at der udover de gængse sportsgrene også arrangeres aktiviteter som bare handler om glæde og bevægelse. Blandt andet skumhåndbold og zumbaholdet på skolen, påpegede Jane Østergaard.

Hun oplyser desuden, at hovedbestyrelsen fortsat arbejder for, at flere bliver en del af aftalen med OK-benzin, som sikrer sponsorkroner til klubben. I 2018 var det hele 23.500 kroner.

I bestyrelsen blev netop Jane Østergaard, og desuden kasserer Jonna Broberg, afløst af nye ansigter. Nemlig Maiken Vejle og Louise Nygaard Pedersen.

Også næstformand Bente Jeppesen, sekretær Inger Iversen og de respektive formænd for atletik-afdelingen, fodbold-afdelingen og håndbold-afdelingen sidder med i hovedbestyrelsen, der altså tæller syv medlemmer. Det er for fodbold Anders Jakobsen, for atletik er det Anita Skov og for håndbold er det Bettina Schmidt.


Det har været et meget mærkeligt år.

Jane Østergaard, formand for Stoholm IF
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Stortalent efter perlemål: Jeg har tit drømt om at sætte den i krydset på Viborg Stadion - nu har jeg gjort det

Viborg

Nu brøler kronhjortene

Viborg

Lad os sikre den bedst mulige velfærd

Rundt om Viborg For abonnenter

Tre polakker sigtet og varetægtsfængslet for tyverier fra varebiler på Viborg-egnen: - Man stjæler godt i Danmark

Sport For abonnenter

Rutineret back har manglet procenter - men er sulten efter at erobre stamplads tilbage

Annonce