Annonce
Rundt om Viborg

Stoholm IF kan blive nedlagt

Stoholm IF mangler bestyrelsesmedlemmer , så der er indkaldt til ekstraordinær generalforsamling på mandag. Her er et billede fra en af foreningens Superlørdage, hvor klubbens fodboldhold spiller kampe på hjemmebane samme lørdag. Arkivfoto: Agata Lenczewska-Madsen
Der mangler nye bestyrelsesmedlemmer i hovedbestyrelsen for Stoholm IF. Derfor er valg og nedlæggelse af forening på dagsordenen på en ekstraordinær generalforsamling på mandag.
Annonce

Stoholm: "Nedlæggelse af foreningen" står der som det andet punkt på dagsordenen forud for en ekstraordinær generalforsamling for Stoholm IF.

Generalforsamlingen skal holdes på mandag den 13. maj. Første punkt er valg til hovedbestyrelsen, hvor man mangler et nyt bestyrelsesmedlem og to suppleanter for at man kan stille med fuldt hold og få konstitueret bestyrelsen.

- Så længe vi ikke kan konstituere os, så skal vi jo indkalde til en ekstraordinær generalforsamling, og kan vi ikke stille et fuldt hold i henhold til vedtægterne, så kan en nedlæggelse jo blive konsekvensen, siger Jane Østergaard, der er formand for Stoholm IF.

Hun og de øvrige siddende medlemmer af hovedbestyrelsen har allerede været omkring deres egne netværk for at finde de manglende bestyrelsesmedlemmer, men det har ikke båret frugt.

- Det er jo folk, der i forvejen er aktive som trænere og meget andet, så det har ikke resulteret i, at vi har fundet de manglende medlemmer til hovedbestyrelsen, så vi har behov for, at der kommer nogen og melder sig. Og man behøver jo ikke selv at have børn i foreningen eller på anden måde være involveret i Stoholm IF i forvejen. Jeg har heller ikke selv børn i Stoholm IF. Det vigtige er, at man har lyst til gøre en indsats for foreningen og for byen, siger Jane Østergaard.

Hun fortæller, at arbejdet i hovedbestyrelsen indebærer, at man deltager i bestyrelsesmøderne, som holdes hver anden måned og hjælper til med at arrangere det årlige julebanko, som hovedbestyrelsen står bag.

- Så det er altså ikke noget, man bliver lagt helt ned af, siger Jane Østergaard.

Annonce

Tre afdelinger

En eventuel nedlæggelse betyder dog ikke, at Stoholm nødvendigvis mister tilbuddene om at spille fodbold, håndbold eller dyrke atletik. Foreningen, der har omkring 750 medlemmer, er nemlig organiseret med tre afdelinger for netop fodbold, håndbold og atletik, og de respektive formænd for afdelinger sidder så i hovedbestyrelsen, sammen med fire egentlige hovedbestyrelsesmedlemmer: formand, næstformand, kasserer og et bestyrelsesmedlem.

- Derfor kan de tre afdelinger jo godt vælge at fortsætte som selvstændige foreninger, hvis det ender med, at foreningen bliver nedlagt, og på den måde kan de tre idrætstilbud fortsætte. Men det er jo ikke noget, jeg kan udstede en garanti for, så derfor håber jeg da, at der er nogen, der har lyst til at være med til at gøre den indsats for byen og klubben. Og det er i øvrigt også hyggeligt at være en del af det bestyrelsesarbejde, siger Jane Østergaard.

Den ekstraordinære generalforsamling holdes i klubhuset i Stoholm Fritids- og Kulturcenter, og det er altså mandag den 13. maj fra klokken 19.30. Kassererposten er i øvrigt besat, og Jane Østergaard er klar til at fortsætte som formand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Snart kommer turen til Preislers Plads

Bjerringbro

Læge smittet med coronavirus - lægehus kører på nødberedskab

Coronavirus

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes og baråbningstider udvides

Sport For abonnenter

Ny offensivspiller er flyttet sammen med lokalt stortalent: Giver en rigtig god start på tiden i Viborg

Annonce