Annonce
Sport

Stoholm IF rykker ned i 2. division efter fiasko i Roskilde

Det blev en kæmpe skuffelse for Stoholm IF, der tabte 25-23 til Roskilde, og derfor skal de i næste sæson spille 2. division. Arkivfoto: Morten Dueholm
Stoholm var presset til at vinde i Roskilde, hvis pladsen i 1. division skulle bevares, men sådan gik det ikke. De sidste 10 minutter viste sig at være katastrofale, da stoholmerne smed en føring på tre mål og tabte med 25-23. Derfor skal Stoholm i næste sæson spille 2. division.
Annonce

Roskilde: - Det er den største skuffelse, jeg har prøvet som træner og formentlig også den største skuffelse for spillerne. Det er noget af det værste, jeg har prøvet, og det hele føles bare tomt lige nu. Der er helt stille, sagde en meget påvirket Stoholm-træner Allan Kjær, efter søndagens nederlag på 25-23 til Roskilde.

Et nederlag der betyder nedrykning til 2. division.

Kampen startede skidt for Stoholm, der hurtigt kom bagud med to mål 3-1, 4-2, 5-3 og 6-4, men med tre scoringer i rap så det godt ud igen med en føring på 7-6 efter 10 minutter.

De to hold fulgtes efterfølgende pænt ad og Stoholm gik til pause med et godt udgangspunkt med en føring på 13-11, og der var derfor udsigt til et godt resultat.

Efter pausen gik det endnu bedre, da udeholdet hurtigt fik etableret en tre-måls føring, som holdt et godt stykke ind i anden halvleg, men med 10 minutter igen væltede korthuset fuldstændigt.

- Vi havde styr på kampen i de første halvtreds minutter. Det hele så godt ud med den føring på tre mål, men så brændte vi to chancer i streg, der måske kunne have punkteret kampen med en føring på fire mål. Efter det har jeg lidt svært ved at sætte ord på, hvad der skete, sagde Allan Kjær.

Annonce

Katastrofal afslutning

På bare fem minutter smed Stoholm føringen på tre mål og så var det helt lige, hvilket ville være nok for Roskilde, fordi hjemmeholdet havde vundet den første kamp. På dette tidspunkt var der syv minutter tilbage af kampen, så alt var stadig åbent.

Roskilde kom foran med fem minutter tilbage, og så så det for alvor skidt ud for Stoholm, der skulle vinde, hvis holdet ikke skulle sendes ned i 2. division.

En udvisning førte til et rødt kort til Stoholm, og det formåede udeholdet aldrig at rejse sig fra, selvom stoholmerne fik lavet tre mål de sidste fem minutter. Men Roskilde lavede i samme periode fire kasser, og så endte kampen 25-23 til Roskilde.

- Det rammer mig virkelig hårdt på mine følelser, må jeg nok erkende. Den her kommer jeg til at bruge tid på at komme over, sagde Allan Kjær.

Men alligevel kunne han godt se lidt fremad, selvom ordene krævede en del at få henover tungen.

- Nu må vi se på, hvad vi skal gøre næste sæson for at få skabt en base, der kan få os op i 1. division igen. Vi skal stå sammen, sagde træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Annonce