Annonce
Håndbold

Stoholm/Viborg henter spiller med Champions League-erfaring

Jacob Kühne har tidligere spillet ligahåndbold i Kolding, men han skal nu tørne ud for Stoholm/Viborg. Privatfoto
Stoholm/Viborg får styrket truppen med tilgangen af Jacob Kühne, der tidligere har spillet Champions League for nu hedengangne Kolding-København.
Annonce

Stoholm: Stoholm/Viborg har i den grad manglet spillere til holdet i 2. division.

Flere fra trænerstaben har siddet omklædte på bænken hidtil i sæsonen, men nu lysner det en smule.

Klubben har nemlig lavet en aftale med den 22-årige sønderjyde Jacob Kühne, som glider ind i truppen med øjeblikkelig virkning og er klar til at spille allerede i torsdagens møde med Nørre Djurs.

- Vi har en meget smal trup og kan i den grad bruge Jacob allerede fra dag ét. Han er en spændende og alsidig spiller, og desuden har han så meget erfaring, at han hurtigt vil kunne integreres i vores spil, siger træner Allan Kjær i pressemeddelelsen om tilgangen.

Jacob Kühne spillede i store dele af sin ungdomstid i Kolding, hvor han blandt andet nåede op omkring førsteholdet i sæsonen 2015/2016. Her står han blandt andet noteret for flere optrædener i Champions League, hvor han også står noteret for i alt seks mål i den sæson.

Desuden var han også med omkring det danske U20-landshold.

Siden har han både været forbi Fredericia og har været tilbage i Kolding, hvor han egentlig droslede ned, men nu drager han altså til Stoholm/Viborg.

- Først og fremmest er jeg glad for, at Stoholm/Viborg tror på mig, og at de ønsker at have mig med ombord i det her projekt, som er super spændende. Det gjorde det også ekstra svært for mig at sige nej tak, selv om håndboldskoene var godt støvede, da muligheden for at komme tilbage til håndbolden opstod.

- Samtidig er det vigtigt at understrege, at der er nogle mennesker og spillere bagved Stoholm/Viborg-projektet, som knokler og virkelig brænder for kærligheden til håndbolden. Så det gjorde det heller ikke nemmere at blive væk fra håndboldbanen.

- Jeg tror på, at jeg har nogle kompetencer og nogle færdigheder, der gør, at jeg kan hjælpe Stoholm/Viborg fremad i den rigtige retning. De nuværende spillere og deres mentalitet kombineret med hele setuppet gør, at det er en lille men virkelig ambitiøs klub, som jeg glæder mig til at være en del af sæsonen ud, siger han.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Knivmand fra Sct. Mathias Centret er sigtet for drabsforsøg: Blev fængslet i bare fødder

Sport

Fisker forlænger med Viborg HK

Annonce