Annonce
Viborg HK

Stoholm-Viborg sætter nummer et på plads

Stoholm-Viborg havde en rigtig god aften på hjemmebanen. Arkivfoto: Morten Pedersen
Stoholm-Viborg Håndbold havde stort set alle mand klar fredag aften, og det gik ud over rækkens nummer et, Frederikshavn FI, som blev slået med 23-20.
Annonce

2. division, herrer: Det kan godt være at Stoholm-Viborg Håndbold har forpasset chancen for at rykke op i 1. division, men det kunne man ikke se på banen i Stoholm Fritids- og Kulturcenter fredag aften, hvor topholdet Frederikshavn FI kiggede forbi.

Hjemmeholdet var i kontrol gennem hele kampen og kunne dermed tilføje frederikshavnerne det blot andet nederlag i sæsonen. Stoholm-Viborg Håndbold vandt opgøret med 23-20.

- Jeg plejer at have et par nøgleord med til spillerne inden hver kamp, og denne gang var nøgleordene indstilling og udstråling, og på de punkter overstrålede vi Frederikshavn fuldstændig. Det var en flok sultne drenge, som løb på banen i aften, sagde cheftræner for Stoholm-Viborg Håndbold Allan Kjær.

Folkebladet har tidligere skrevet en del om, at Stoholm-Viborg har døjet meget med skader i denne sæson, men fredag aften var holdet næsten fuldtalligt, og det kunne ses på banen.

- Vi havde mulighed for at skifte godt ud og ændre tempoet i kampen. Så er vi svære at have med at gøre. I aften ville vi vise, at vi havde været med helt oppe, hvor det er sjovt, hvis alle spillere havde været klar gennem hele sæsonen. Vi hører til et andet sted, end hvor vi ligger nu i tabellen, sagde Allan Kjær.

Stoholm-Viborg er det hold i 2. division, pulje 1, som har lukket færrest mål ind, og fredag aften var både forsvar og målmænd helt på toppen. Kun 20 mål er ikke hverdagskost for Frederikshavn, men Allan Kjær var ikke overrasket.

- Vi havde det andetbedste forsvar i 1. division i sidste sæson og det bedste i 2. division i denne. Og så plejer det at være målfattige kampe mod Frederikshavn, fordi det er to hold, som kender hinanden rigtig godt, sagde Allan Kjær.

Stoholm-Viborg ligger i øjeblikket på tredjepladsen, men holdet har henholdsvis syv og otte point op til Aars HK og Frederikshavn FI med kun fire spillerunder tilbage.

Stoholm-Viborg Håndbold - Frederikshavn FI 23-20 (11-10)

Håndbold, 2. division, herrer

Mål Stoholm-Viborg: Per Ryberg 5, Johnny Landberg 4, Nikola Tesic 4, Johan Noe 3, Jakob Lauritsen 2, Mikkel Grønbech 2, Frederik Fritsche 2, Kris Olesen 1

Allan Kjær kunne se sit mandskab besejre topholdet Frederikshavn FI. Arkivfoto: Morten Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Landbrugets CO2-udledning

Annonce