Annonce
Sport

Stolt Lyngby-boss: Efteråret har været helt fantastisk

Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Lyngbys sportschef Birger Jørgensen har været dybt imponeret af holdets præstationer i efteråret.

Oprykkerne fra Lyngby har i efteråret hentet 28 point i 20 kampe i 3F Superligaen, og de flotte præstationer og resultater har imponeret sportschef Birger Jørgensen.

Jørgensen roser holdet for at kunne køre videre på sidste sæsons overraskende oprykning fra 1. division.

- Efteråret har været helt fantastisk. Det har absolut været bedre, end jeg havde turde håbe på, siger han.

- Vi havde et utrolig flot forår og har bygget videre på oprykningsgejsten, og jeg synes, det er fantastisk, vi kan følge op på en succes med endnu en succes.

- Ofte ser man, at holdet taber pusten, men vi har haft en ny optur, og det er høj klasse, siger sportschefen.

Samme holdning har Lyngbys træner Christian Nielsen, som søndag kunne se sit hold tage den syvende sejr i 11 kampe på hjemmebane, da medoprykkerne fra Silkeborg blev slået 1-0.

Trods de flotte resultater og afstanden til bundholdene er træneren ikke klar til at fejre noget endnu.

- 2019 kunne næsten ikke være skrevet bedre for os, og vi havde ikke troet på det, hvis nogen havde sagt, at vi ville stå med 28 point efter 20 runder i Superligaen, siger Nielsen.

- Man kan ikke være andet end positivt overrasket. Vi er stolte af, hvad vi har nået indtil videre, men vi tager som oprykker ikke noget for givet, og vi har ikke opnået noget endnu.

- Vi er stadig en del af nedrykningsræset, og vi kigger nedad, indtil vi er sikret en ny sæson, og det er vi langt fra endnu.

Mens Lyngby-træneren er forsigtig, er Silkeborg-træner Kent Nielsen sikker på, at Lyngby undgår nedrykning i denne sæson.

- Jeg er slet ikke i tvivl om, at Lyngby ikke kommer i nedrykningsfare. Jeg tror mere på, at de med denne medvind kan spille med om top-6, siger Silkeborg-træneren.

- De har en fin holdånd, hvor de slider sig til sejrene, når spillet ikke fungerer. De har nogle erfarne spillere, som holder lidt i trådene og har noget kvalitet og kreativitet til at afgøre kampene.

Mens Lyngby har 28 point i Superligaen, ligger Silkeborg på sidstepladsen med ti point.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce