Annonce
Bjerringbro

Stopper ved udgangen af september: Museum på jagt efter ny direktør

Tina de Linde fortæller, at bestyrelsen får hjælp af et rekrutteringsfirma til at finde en afløser til Anders Dahlstrup. Arkivfoto
Annonce

Tange: Det tog 13 måneder at finde den helt rigtige direktør til Energimuseet dengang Georg Stenstrop stoppede tilbage i 2014. Men efter en periode med Jytte Thorndal som konstitueret museumsdirektør blev Anders Dahlstrup ansat i september 2015.

Fire år blev det til inden han valgte at søge nye udfordringer - dog ikke geografisk langt væk idet han tiltræder som direktør hos Naturvidenskabernes Hus i Bjerringbro.

Men det betyder, at Energimuseet igen skal på jagt efter en ny direktør, denne gang med håb om, at processen ikke bliver så lang som sidst.

- Bestyrelsen har igangsat en proces med et rekrutteringsfirma, så stillingen kan blive genbesat i løbet af efteråret, fortæller souschef Tina de Linde.

Dette burde sikre, at der ikke bliver en lang periode uden direktør.

- Anders Dahlstrup er lige gået på ferie i dag, fredag og når den slutter om tre uger, kommer han tilbage og er her på museet indtil den 30. september, så han vil være her i hele den mellemliggende periode, fortæller Tina de Linde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce