Annonce
Sport

Stor fremgang for svømmeklub blandt landets bedste juniorer

Viborg Svømmeklub leverede flotte resultater til de danske juniormesterskaber. Privatfoto.

Viborg: Viborg Svømmeklub deltog med det største juniorhold, da der i sidste weekend blev afviklet danske juniormesterskaber på kortbane i Vejle.

De 13 svømmere fra Viborg Svømmeklub - fire drenge og syv piger - svømmede sig i 15 finaler, fordelt på to A-finaler, fire B-finaler og ni C-finaler.

De syv Viborg-svømmere, som kvalificerede sig til finalerne var Mikkel Riis, Anders Elsborg, Mads Peter Hansen, Rebecca E. Jacobsen, Alberte Skov Forsberg, Louise Sunesen og Christine Henriksen.

Det lykkedes også at svømme fire nye klubrekorder hjem. Anna Varming i 800 meter fri, Mads Peter Hansen i 50 meter fri, Rebecca E. Jacobsen i 50 meter ryg samt drenge-holdkappen i fire gange 200 meter medley.

- Kigger man på resultaterne af den talentudvikling, som vi laver i Viborg Svømmeklub, så nåede vi ved sidste års danske juniormesterskaber blot syv finaler fordelt på fem svømmere, og i år havde vi fem nye svømmere med i finalerne, siger cheftræner i Viborg Svømmeklub, Mia Duedahl og fortsætter:

- Selvfølgelig er vi stolte af det sportslige resultat. Det er dog det arbejde, der ligger bag, som gør stoltheden størst. Vi har en gruppe dygtige svømmere, der kontinuerligt formår at stræbe efter udvikling, og de tør gribe chancerne for at presse deres fysiske og mentale niveau, siger Mia Duedahl.

I perioden 7.-10. november deltager Viborg Svømmeklub med fire svømmere ved de åbne danske mesterskaber, der primært er for seniorsvømmere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Margrethe sejler igen

Annonce