Annonce
Rund om Viborg

Stor opbakning til sponsormatch i golfklub

Der var mange deltagere og store præmier at spille om, da Hedens Golfklub forleden afviklede en såkaldt sponsormatch. Privatfoto

Grønhøj: Der var fuldt hus på banen i Grønhøj, da Philbert Enterprise ApS., som er en af Hedens Golfklubs mange sponsorer, forleden havde inviteret til match med mange store og flotte præmier. Heriblandt en gasgrill til nummer et, to og tre i både A- og B- rækken.

Spillet måtte dog afbrydes et par gange på grund af torden- og regnvejr. Men alle kom nogenlunde tørskoet i mål, og humøret var som sædvanligt højt, da man mødtes i klubhuset, for at kåre de mange vindere, fortæller Jørn Tidemann fra Hedens Golfklub.

I A-rækken tog Kim Klint førstepladsen, andenpladsen gik til Sune Rzepka, og nummer tre blev Kenneth Hvid.

Blandt B-rækkens spillere blev Ole Andersen nummer et. Andenpladsen tog Helle Bøgelund sig af, mens Per Clemmensen blev tre'er.

Der var også store præmier til den, der kom "nærmest flaget”, og den der slog det "længste drev". "Nærmest flaget" hos damerne kom Helle Bøgelund, og Linda Sørensen slog det længste drev. Hos mændene var det Kim Klint der kom "nærmest flaget", mens Steffen Klint havde det længste drev. Endelig var der også præmie til Michael Østergård, som klarede runden med færreste put.

Efter præmieoverrækkelsen rettede klubbens formand, Mikael Kiilerich, en stor tak for det store fremmøde, og en særlig stor tak til Simon Philbert for de flotte præmier.

jøp

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce